Γεγονότα

Πάνω από 20 διαρρήξεις σε χωριά του Ξηρομέρου

epi-diarrixi1Με έγγραφο του προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλίας , ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Ξηρομέρου Κ. Γεωργούλας, ενημερώνει και παράλληλα ζητά βοήθεια για ένα σημαντικό  πρόβλημα που έχει προκύψει    τον  τελευταίο  μήνα,  σε χωριά του δήμου Ξηρομέρου και ειδικότερα στα δημοτικά διαμερίσματα Αγραμπέλου , Προδρόμου, Μαχαιράς και Χρυσοβίτσας.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα “.. τον τελευταίο μήνα έχουν διαρρήξει πάνω από είκοσι σπίτια, από παράπονα που εξέφρασαν οι παθόντες,  τα εν λόγω αδικήματα διαπράχθηκαν και ενώ οι ιδιοκτήτες  αυτών βρίσκονταν εντός των οικιών τους, με ότι κίνδυνο συνεπάγεται η εν λόγω κατάσταση.

Οι εν λόγω δράστες κινούνται κατά τις ώρες 01:30 έως 04:00 από καταγγελίες κατοίκων που έχουν πέσει θύματα διαρρήξεων, καθώς και από πληροφορία κατοίκου του δημοτικού διαμερίσματος Χρυσοβίτσας που αντιλήφθηκε δύο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες να προσπαθούν να αναρριχηθούν σε μαντρότοιχο οικίας περί της 02:00 την 17/11/2015 και τράπηκαν σε φυγή όταν τον αντελήφθησαν.

Παρακαλώ όπως εντείνεται την Αστυνόμευση κατά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες στα εν λόγω δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας, για να μπορέσει να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων.

Θέλοντας να σας επισημάνω ότι οι μόνιμοι κάτοικοι στην πλειοψηφία τους είναι υπερήλικες και ανήμποροι να προστατευτούν από τυχόν επιθέσεις που προκληθούν σε βάρος τους.

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button