Γεγονότα

Πανικός από ανυπόστατες φήμες στο Ληξούρι-παρέμβαση Εισαγγελέα

geg-lixouri-panikosΑυτή την στιγμή επικρατεί πανικός στο Ληξούρι, ο κόσμος φεύγει άρον άρον γιατί κυκλοφόρησε φήμη πως περιμένουν μεγάλο σεισμό. Ο Δήμος με ντουντούκα διαψεύδει την είδηση όμως ο κόσμος φεύγει, σύμφωνα με το onairnews.gr

Έτσι εκτός από τα στοιχεία της φύσης, οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς έχουν να κάνουν και μ’ εκείνους που παίζουν με τον πόνο τους. Ξεσπιτωμένοι, κουρασμένοι και φυσικά τρομαγμένοι από τα απανωτά χτυπήματα του σεισμού είναι ευάλωτοι σε όποιον προσπαθεί για τους δικούς του λόγους να σπείρει τον πανικό.

Από το πρωί κυκλοφόρησε φήμη ότι ζητείται η εκκένωση του Ληξουρίου γιατί περιμένουν μεγάλο σεισμό. Έτσι, η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση που αναφέρει:

“Με αφορμή ανυπόστατες φήμες για εντολή εκκένωσης της περιοχής του Ληξουρίου, σας γνωρίζουμε ότι η γ.γ. Πολιτική Προστασίας ουδέποτε εξέδωσε τέτοια ανακοίνωση.”

Οι καταγγελίες προκάλεσαν την παρέμβαση εισαγγελέα. Η έρευνα θα γίνει προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ευσταθούν οι καταγγελίες αυτές. Σημειώνεται ότι κάτοικοι στο Ληξούρι έκαναν λόγο για αστυνομικούς που ζητούσαν την εκκένωση με ντουντούκες.

Newsit.gr

1010781_10203031943696551_2068333043_nοnairnews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button