Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πανηγυρικός εσπερινός στον Άγιο Ευθύμιο στην Κωνωπίνα (φωτο-video)

Με ιδιαίτερη κατάνυξη και με τη συμμετοχή πλήθος πιστών εορτάστηκε σήμερα, Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, ο πανηγυρικός εσπερινός της τοπικής Βυζαντινής εκκλησίας στην Κωνωπίνα Ξηρομέρου, που είναι αφιερωμένη, στη χάρη του Αγίου Ευθυμίου.

Ο Μέγας Εσπερινός τελέσθηκε στην ασφυκτικά γεμάτη εκκλησούλα, από τον εφημέριο της Κωνωπίνας π. Δημήτριο Χαμαλέτσο και από τους ιερείς π. Γεώργιο Φλώρο εφημέριο Φυτειών και π. Αναστάσιο Σπυρόπουλο εφημέριο Κυψέλης.

Στον εσπερινό το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Κωνωπίνας Χρήστος Καψογιώργος, η Περιφερειακή σύμβουλος Αγγελική Χαλιμούδρα, ο Γιάννης Λύτρας πρώην Αντιπεριφερειάρχης, η Αντιδήμαρχος Αθηνά Βέμη Καρέλου, ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Θεόδωρος Στούπας, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Παντελής Αποστολάκης, ο πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κωνωπίνας Χρήστος Τίγκας, κ.α.
-Αυτη τη στιγμή είναι σε εξέλιξη ξηρομερίτικο τραπέζωμα στο πολιτιστικό κέντρο Κωνωπίνας και θα ακουλουθήσει γλέντι με την ορχήστρα του Βασίλη Παπαδογιώργου.

xiromeronews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button