Πανελλήνιος πρωταθλητής στο μπιλιάρδο ο Αγρινιώτης Χρήστος Βαζούρας

Με την απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων στην εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας (Ε.Ο.Α.Α) στην οποία ανήκει το άθλημα του μπιλιάρδου, έκλεισε πριν λίγες ημέρες η αγωνιστική χρονιά.

Το χρυσό μετάλλιο για την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικού στο στυλ του Ελευθέρου έλαβε ο Αγρινιώτης αθλητής του Πήγασου Κορίνθου Χρήστος Βαζούρας.


Ο 27χρονος πρωταθλητής μεγάλωσε και ζει στο Αγρίνιο και είναι αθλητής του Γαλλικού μπιλιάρδου.

Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν, ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο γαλλικό μπιλιάρδο στο στυλ του ελευθέρου. Είναι αθλητής του σωματείου Πήγασος της Κορίνθου και ο λόγος είναι ότι η πόλη του Αγρινίου δεν διαθέτει κάποιο επίσημο σωματείο.

Να σημειωθεί πως είναι απαραίτητο να είναι κάποιος εγγεγραμμένος σε αναγνωρισμένο σωματείο ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Το μπιλιάρδο είναι αναγνωρισμένο ως επίσημο άθλημα και ανήκει στην ελληνική ομοσπονδία αθλημάτων ακριβείας.

Ο Χρήστος Βαζούρας, έχει κατακτήσει προηγούμενες χρονιές μετάλλια στο στυλ του ελευθέρου και την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τρισπόντου κάτω των 21 πριν λίγα χρόνια. Φέτος κατάφερε να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί…

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρινιώτης μπιλιάρδο πρωταθλητής Ελλάδος Χρήστος Βαζούρας