ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Πανελλήνιες 2021- ΕΠΑΛ: Αυτά είναι τα θέματα των Νέων Ελληνικών

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα οι πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών. Η συνέχεια θα δοθεί την Πέμπτη 17 Ιουνίου με την εξέταση των Μαθηματικών (Άλγεβρα).

Σήμερα οι υποψήφιοι κλήθηκαν να εξεταστούν σε ένα μη λογοτεχνικό κείμενο, σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση ημερήσιας εφημερίδας.

Δείτε εδώ τα θέματα

Οι πανελλήνιες εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ θα συνεχιστούν αύριο Τετάρτη 16 Ιουνίου, με την εξέταση των Αρχαίων Ελληνικών (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), των Μαθηματικών (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και της Βιολογίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας).

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας εντός των εξεταστικών κέντρων και στους εξωτερικούς χώρους τους. Οι υποψήφιοι γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το δελτίο εξεταζομένου και την ταυτότητα ή το διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας που φέρει φωτογραφία. Η ώρα προσέλευσης είναι στις 8:00 και η έναρξη των εξετάσεων στις 8:30.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button