ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Παναιτωλικός: Τόσα εισέπραξε η Ρετζιάνα για τον Βαρόνε

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι για τη μεταγραφή του Ιβάν Βαρόνε η Ρετζιάνα εισέπραξε περί τις 100 χιλιάδες ευρώ από τον Παναιτωλικό.

Η μεταγραφή του Ιβάν Βαρόνε αποτελεί μία επένδυση και ένα «στοίχημα» για τον Παναιτωλικό. Επένδυση διότι οι Αγρινιώτες προχώρησαν σε αγορά του παίκτη και «στοίχημα» διότι πλέον καλείται να αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι αξίζει τα λεφτά που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του.

Δεν είναι σύνηθες για τις ελληνικές ομάδες στο status του Παναιτωλικού να προχωρούν σε αγορές παικτών (το γιατί όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ευρώπης που λογίζονται ως «σοβαρά» οι μικρομεσαίοι είναι σε άλλες εντελώς καταστάσεις θα έπρεπε να μας προβληματίσει συλλογικά για το ποδοσφαιρικό προϊόν που παράγουμε). Αυτό από μόνο του λέει αρκετά πράγματα για την συγκεκριμένη περίπτωση. Και η πάσα αλήθεια είναι ότι ο Παναιτωλικός έκανε υπέρβαση -με βάση τα δεδομένα του πάντα- ώστε να αποκτήσει τον Βαρόνε.

Δημοσίευμα του ilrestodelcarlino.it αναφέρει ότι η Ρετζιάνα καρπώθηκε ένα ποσό περί τις 100 χιλιάδες ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του Βαρόνε. Στα… μαθηματικά θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς πέραν αυτών και το συμβόλαιο του Ιταλού χαφ, διετούς διάρκειας.

Κ. Ρίγκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button