Παναιτωλικος

Παναιτωλικός: «Με το πενάκι του Χρ. Παπανίκου» (φωτο)

panai-papanikos1Οι ιθύνοντες των Αγρινιωτών παρουσιάζουν δείγμα της δουλειάς του γνωστού σκιτσογράφου, που αφορά τον Τίτορμο

Η συνεργασία του Παναιτωλικού με τον Χρήστο Παπανίκο τα τελευταία χρόνια έχει αποφέρει μερικά εξαιρετικά σκίτσα που αφορούν την ομάδα του Αγρινίου και μέρος της δουλειάς του γνωστού σκιτσογράφου παρουσιάζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Αναλυτικά στη σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ αναφέρεται: «Ο Χρήστος Παπανίκος είναι ένας από τους κορυφαίους σκιτσογράφους της χώρας μας. Παρότι επέλεξε να παραμείνει μόνιμος κάτοικος Αγρινίου, το έργο του έχει πανελλήνια αναγνώριση και αποδοχή.

panai-papanikos2Γεννήθηκε στο Αγρίνιο και πρωτοδημοσίευσε σκίτσα στην τοπική σατιρική εφημερίδα “Αραμπάς”. Συνέχισε στο πολιτικό περιοδικό “Αντί”. Έχει κάνει εικονογραφήσεις για την “Ελευθεροτυπία”, για παραμύθια, για εκπαιδευτικά βιβλία του υπουργείου Παιδείας, των εκδόσεων Πατάκη και για εκπαιδευτικά cd-rom του I.E.Λ. Συνεργάζεται με το περιοδικό “The books journal” και την τοπική εφημερίδα “Αναγγελία”.

panai-papanikos3Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έχει την τύχη να συνεργάζεται μαζί του την τελευταία δεκαετία και το πενάκι του Χρήστου Παπανίκου έχει δημιουργήσει αριστουργήματα. Είτε στο Yellow Power, είτε σε άλλες έντυπες ή ηλεκτρονικές εκδόσεις και όπου αλλού έχει χρειαστεί, τα έργα του συνοδεύουν και σηματοδοτούν την πορεία του Παναιτωλικού στην πρόοδο, την προοπτική, την καθιέρωση σε ψηλό επίπεδο.

panai-papanikos4Εκτός των παραπάνω, η μασκότ της ομάδας, ο Πανέτος, το κόμικ με την ιστορία του Τίτορμου που διανεμήθηκε σε χιλιάδες αντίτυπα στους μαθητές όλων των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής μας, ήταν εξαιρετικές δουλειές που είχαν την υπογραφή του».

panai-papanikos5

panai-papanikos6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button