
Ραντεβού με την ιστορία του έχει αύριο Τετάρτη ο Παναιτωλικός. Η αποστολή ταξιδεύει για την Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.
Ο Τίτορμος έχοντας το προβάδισμα του πρώτου αγώνα με 2-1 θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Εκτός αποστολής οι τραυματίες Βέργος, Αποστολάκης, Λιάβας και Βαρόνε. Ντίαζ και Μελίσσας παραμένουν ομοίως εκτός ενώ στην επιλογή του Αναστασίου δεν συμπεριλαμβάνεται και ο Κορνέλιους (ο οποίος σημειωτέον ότι απολογήθηκε μετά το περιστατικό που είχε με τον Βργκοτς στο ματς με τον ΠΑΣ).
Αναλυτικά η αποστολή:
Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Περέιρα, Νταγκό, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαλής, Ανέστης.