ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Παναιτωλικός και στο Νεοχώρι!

Συνέχεια επαφών με την εκπαιδευτική κοινότητα για τον Παναιτωλικό, με επίσκεψη στο 1ο και 2ο Δημοτικο Σχολείο στο Νεοχώρι.

Παρευρέθηκαν στελέχη του συλλόγου αλλά και ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων οι Antunes, Μπακαδημας, Duarte και Μπελεβώνης.


Οι μαθητές συνομίλησαν με τους ποδοσφαιριστές και έλαβαν αναμνηστικά δώρα. Φυσικά, έπαιξαν και ποδόσφαιρο μαζί τους απολαμβάνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο την τελευταία ημέρα πριν τις διακοπές του Πάσχα!

Η ανακοίνωση του 1ου δημοτικού σχολείου:

ΤΟ 1ο ΔΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.

Την Παρασκευή 15 Απριλίου την τελευταία ημέρα πριν το κλείσιμο των σχολείων για τις διακοπές του Πάσχα επισκέφθηκε αντιπροσωπεία παικτών του Παναιτωλικού επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό σχολείο Νεοχωρίου.

Έπειτα από επικοινωνία του Γυμναστή του σχολείου μας Λιαπίκου Κων/νου με την ΠΑΕ Παναιτωλικός και πρόσκληση να επισκεφθούν το σχολείο μας, άμεσα ανταποκρίθηκαν και οι Μπελεβώνης, Μπακαδήμας, Antunes, Duarte μοίρασαν χαρά στους μαθητές του σχολείου μας και όχι μόνο. Υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα, απάντησαν σε πολλές ερωτήσεις, μοίρασαν την ιστορία του Τίτορμου, πολλά αυτοκόλλητα, μια φανέλα της ομάδας με όλες τις υπογραφές τής ομάδας, μπάλες ποδοσφαίρου και φυσικά έπαιξαν ποδόσφαιρο με τους μαθητές.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί την ΠΑΕ Παναιτωλικού που είναι πάντα πρωτοπόρα σε κοινωνικές δράσεις.

Η ανακοίνωση του 2ου δημοτικού σχολείου:

Ο Παναιτωλικός στο… Νεοχώρι!

«Με μεγάλο ενθουσιασμό μαθητές και εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου υποδέχτηκαν την περασμένη Παρασκευή – λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα – ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού.
Μετά από πρωτοβουλία και επικοινωνία του γυμναστή κ.Λιαπίκου με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο, οι Μπακαδήμας, Μπελεβώνης, Duarte και Antunes μετέβησαν στον χώρο του σχολείου. Έπειτα από θερμά χειροκροτήματα μίλησαν στους μικρούς φιλάθλους για το αγαπημένο άθλημα, απάντησαν σε ερωτήσεις τους, μοίρασαν την ιστορία του Τίτορμου του Αιτωλού και αυτοκόλλητα με το σήμα της ομάδας, ενώ υπέγραψαν και αυτόγραφα.
Επιπλέον, οι προσκεκλημένοι παρέδωσαν ως ενθύμια μια φανέλα με υπογραφές από όλους τους παίκτες της ομάδας και δύο μπάλες ποδοσφαίρου. Φυσικά, η επίσκεψη δεν μπορούσε να κλείσει χωρίς έναν φιλικό αγώνα! Η τετράδα του Παναιτωλικού διαγωνίσθηκε με μαθητές/-τριες από όλες τις τάξεις.
Τόσο η παρουσία των παικτών, όσο και τα δώρα τους χάρισαν στα παιδιά πολλά χαμόγελα. Σίγουρα η μέρα αυτή θα μείνει σε όλους αξέχαστη!»


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button