Παναιτωλικός: Αδυναμία στις στημένες φάσεις και ήττα 0-2 από τον Ατρόμητο (φωτο-video)

Ιδιαίτερα σφιγμένοι από την μέχρι τώρα προετοιμασία τους εμφανίστηκαν Παναιτωλικός και Ατρόμητος στο Αγρίνιο, στο πρώτο φετινό ανταγωνιστικό φιλικό των “καναρινιών”.

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι με δύο στημένες φάσεις πήραν τη νίκη στο φιλικό με σκορ 0-2, σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες στο 27’ μετά από επιπόλαιη ανατροπή του Ροντρίγκες στον Κατράνη, ενώ το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Ντάουντα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βασιλακάκη στο 51’.


Ο Παναιτωλικός που έδειξε να μη μπορεί να δημιουργήσει εύκολα φάσεις και να πατήσει την αντίπαλη περιοχή, έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 83’ όταν πέναλτι που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Μάσουρεκ και εκτέλεσε ο ίδιος απέκρουσε ο Μίρκοβιτς, όπως και το επόμενο σουτ του Αργεντίνου στην ίδια φάση. Δεύτε το βίντεο με το χαμένο πέναλτι:

Συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης (46’ Τσέναμο), Ροντρίγκες, Χαντάκιας (73’ Ρότσα), Μύγας (63’ Μαρινάκης), Παρράς (37’ Τσοκάνης), Μπεχαράνο (63’ Μπράβο), Πάουλο (63’ Λόπες), Βασιλούδης (46’ Ρόσα), Ντίας (63’ Γιαννιώτης), Κλέσιο (73’ Σελεμανί), Βακράκος (46’ Μάσουρεκ).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης (46’ Μίρκοβιτς), Κατράνης (46’ Γιαννούλης), Πολιντόρο (46’ Καρασαλίδης), Στρούγκλης (46’ Κιμβρακίδης), Μανούσος (46’ Ντάουντα), Χατζηισαΐας, Νάτσος (46’ Μενσά, Ούμπιδες (46’ Βασιλακάκης), Μπαστακός (46’ Νασιμέντο), Βασιλείου (46’ Λαζαρίδης), Κυριακίδης (46’ Ζησόπουλος).

Διαιτητής: Αλ. Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Α’ Βοηθός: Αθ. Κόλλιας (Ηπείρου)
Β’ Βοηθός: Γεώρ. Παπαλαζάρου (Ηπείρου)
4ος Διαιτητής: Μιχ. Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Δείτε φωτογραφίες της αναμέτρησης:

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress