Παναγρινιακός: 1-1 στην πρεμιέρα με Θύελλα Ελεούσας

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Παναγρινιακός και Θύελλα Ελεούσας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική. Το τελικό αποτέλεσμα (1-1) κρίνεται δίκαιο με βάσει την εικόνα των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο

Μέτριος στο πρώτο ημίχρονο ο Παναγρινιακός


Μέτριο το ματς, με λίγες φάσεις εκατέρωθεν . Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στους γηπεδούχους με το δυνατό σουτ του Μήλιου στο 11΄ η μπάλα έφυγε άουτ.

Διακοπή στο ματς στο 25΄ για Cooling break, και τρία λεπτά αργότερα ο Παναγρινιακός κάνει την πρώτη αναγκαστική αλλαγή (ο Μανιάτης πήρε την θέση κάτω από τα δοκάρια του Μπότα, ο οποίος τραυματίστηκε)

Μεγάλη ευκαιρία στο 36′ για τη Θύελλα, απο εκτέλεση πλαγίου άουτ του Μαλλάτου, ο Νούγιας πήρε την κεφαλιά και από κοντά ο Τσουμάνης αστόχησε σε κενή εστία!! Ότι δεν κατάφερε ο Τσουμάνης το έκανε ο Στέφανος Παπαρούνας στο 37΄, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του Μαρμούτα από τα δεξιά και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου η Θύελλα πέτυχε και δεύτερο γκολ (45+2) με τον Μουχάνη, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ η εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη στο 45΄+4 έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και πάλι ο Αγρινιώτης Μουχάνης που αγωνίζεται στη Θύελλα έγινε απειλητικός για την εστία του Παναγρινιακού, αλλά ο Μανιάτης μπλόκαρε την μπάλα στην κοντινή κεφαλιά του κεντρικού χαφ.

Ανέβασε ρυθμούς στην επανάληψη ο Παναγρινιακός

Με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου ο Βαλάντης Ζώης έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα του με την είσοδο Μακρυπίδη και Κοσμά. Επίσης στον αγωνιστικό χώρο πέρασε και ο Ν. Καλοκαίρης , που αγωνίσθηκε στο χώρο του κέντρου .

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το δεύτερο γκολ , στο 47΄σέντρα του Τσάγκα, απομακρύνει ο Σωτηρόπουλος, πριν ο επιθετικός της Θύελλας να γίνει απειλητικός, ενώ στο 59΄ο Μουχάνης από καλή θέση μέσα στην περιοχή , πλάσαρε αλλά μπλόκαρε ο Μανιάτης.

1-1 με τον Μακρυπίδη

Η είσοδος του Αντωνόπουλου έκανε ακόμη πιο επιθετική την ομάδα του Παναγρινιακού, στο 67΄το μακρινό σουτ του Καλοκαίρη δεν ανησύχησε τον Αρχοντάκη και πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Γκόλιας στο 72΄ εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπακογιάννης στο δεύτερο δοκάρι έκανε το γύρισμα προς την εστία και με προβολή ο Μακρυπίδης έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-1.

Η τελευταία ευκαιρία της αναμέτρησης ανήκει στην Θύελλα με το δυνατό σουτ του Νούγια στο 83΄άουτ

Διαιτητής: Κεφιλής (Κορίνθου) – Βοηθοί: Κλεπετσάνης, Οικονόμου (Κορίνθου)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Παναγρινιακός (Βαλάντης Ζώης): Mπότας (28΄λ.τρ. Μανιάτης) , Παναγιωτόπουλος, Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Μπακογιάννης, Καραλής Κ. (46΄Καλοκαίρης Ν.) , Μήλιος (46΄Μακρυπίδης) , Αγγέλης, Τσεκούρας (46΄ Κοσμάς) , Κοντογιάννης (68΄Αντωνόπουλος) , Τουρλίδας.

Θύελλα Ελεούσας (Ανέστης Ζώης): Αρχοντάκης, Μαρμούτας (95΄Παλαιοχώρης), Μπουκουβάλας, Νάσιος, Μαλάτος, Τσουμάνης, Στ. Παπαρούνας ( 80΄ Θ. Παπαρούνας), Τσάγκας (80΄Κεφάλας),, Νούγιας (93΄Γεωλδάσης) , Βελτσίστας (80΄ Πασχάλης)

Υ.Γ. Κατα τη διάρκεια του αγώνα φίλαθλος έχασε τις αισθήσεις του στην εξέδρα και υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή καθώς κλήθηκε ο γιατρός του αγώνα να μεταβεί στην εξέδρα για τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια ασθενοφόρο που κλήθηκε παρέλαβε τον φίλαθλο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου.

agrinio24.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Θύελλα Ελεούσας Παναγρινιακός