Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Ο Παναγιώτης Καψάλης με τη Χρ. Σταρακά: Ο Δήμος μας έχει πολλά να αναδείξει κι αυτό δεν μπορεί να συμβεί με «παλιές συνταγές»

Ο Πολιτικός Μηχανικός Παναγιώτης Καψάλης συμμετέχει για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές και αποφάσισε να το κάνει στο πλευρό της Χριστίνας Σταρακά.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, σε μήνυμά του αναφέρει πως «τα προβλήματα του Δήμου Αγρινίου χρειάζονται λύσεις με αποδεδειγμένα ικανούς και δραστήριους εκπροσώπους, με αξίες και αρχές, με εμπειρία, με γνώση και στρατηγική, με ″φρέσκιες ιδέες″ και προ πάντων με αγάπη για τον τόπο».
Σε άλλο σημείο εξηγεί πως ο Δήμος Αγρινίου έχει πολλά να αναδείξει και πως «αυτό δεν μπορεί να συμβεί με ″παλιές συνταγές″». «Θέλουμε και Μπορούμε τον τόπο που μεγαλώσαμε, ζούμε και αγαπάμε, να τον παραδώσουμε στις επόμενες γενιές καλύτερο», αναφέρει.

Το βιογραφικό του:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Είναι 23 χρόνια εν ενεργεία Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός και σήμερα ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη ″Διαχείριση Αποβλήτων″ του ΕΑΠ. Εργάζεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως Πολιτικός Μηχανικός τα τελευταία 15 χρόνια, στις Τεχνικές Υπηρεσίες, έχοντας αποκτήσει πολύ μεγάλη εμπειρία στον τομέα των τεχνικών έργων τόσο από την πλευρά της διοίκησης αλλά και υλοποίησης αυτών. Είναι Προϊστάμενος του Τμήματος Ηλεκτρολογικών και Συγκοινωνιακών έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. Διετέλεσε μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ (2007-2014) και Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ (2008-2010). Είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος του ΠΑ.ΣΥ. ΦΩΣ (Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκων Στέγης) από το 2015 μέχρι και σήμερα. Εν ενεργεία Διαιτητής Ποδοσφαίρου από το 1994-2007. Παρατηρητής και Εκπαιδευτής Διαιτησίας 2008~ σήμερα. Μέλος της Ε/Δ ΕΠΣ από το 2009-2018. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτ/νίας από το 2016 έως 03/2019.
Είναι παντρεμένος με την Νεκταρία Τσεντζέλη και έχουν δυο δίδυμα παιδιά, 13 ετών, την Κατερίνα και τον Διονύση.

Σε μήνυμά του αναφέρει:

Ο Δήμος που μεγαλώσαμε, ζούμε, δημιουργούμε και που αγαπάμε, χρειάζεται μια νέα δυναμική, με νέους εκπροσώπους οι οποίοι με σκληρή δουλειά, πείσμα και ευαισθησία θα υπηρετήσουν το συμφέρον του Δήμου μας. Τα προβλήματα του Δήμου Αγρινίου χρειάζονται λύσεις με αποδεδειγμένα ικανούς και δραστήριους εκπροσώπους, με αξίες και αρχές, με εμπειρία, με γνώση και στρατηγική, με ″φρέσκιες ιδέες″ και προ πάντων με αγάπη για τον τόπο μας. Ζητώ να έχω έμπρακτα την υποστήριξή σας και να μου δώσετε την δυνατότητα μαζί με την Χριστίνα Σταρακά και τους συνεργάτες μας, από την επόμενη μέρα των εκλογών να πράξουμε δίχως να ζητούμε περίοδο προσαρμογής. Να είμαστε δίπλα σε κάθε δημότη και σε κάθε φορέα, να τον δεχόμαστε, να τον ακούμε, να του επιτρέπουμε να προτείνει και να συμμετέχει ώστε να λύνουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και να σχεδιάζουμε το μέλλον μας με την συμμετοχικότητα όλων. Ο Δήμος μας έχει πολλά να αναδείξει. Κι αυτό δεν μπορεί να συμβεί με ″παλιές συνταγές″. Θέλουμε και Μπορούμε τον τόπο που μεγαλώσαμε, ζούμε και αγαπάμε, να τον παραδώσουμε στις επόμενες γενιές καλύτερο.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close