ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Παν. Πελοποννήσου: Διαρκής η υποστήριξη για την ενίσχυση της έρευνας στην Πάτρα

Διαρκής η υποστήριξη του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Παν. Πελοποννήσου στην ενίσχυση της έρευνας στην Πάτρα.

Ο Πάρης Κίτσος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών με έδρα την Πάτρα, στα πλαίσια της πολύχρονης συνεργασίας του με το Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων του ΕΚ ΑΘΗΝΑ συμμετείχε στην εκδήλωση «Ημέρες Δράσης: Υπολογιστικές Επιστήμες, Τεχνολογίες Δεδομένων και Αλληλεπίδρασης, Ευφυή Βιομηχανικά Συστήματα».

Στην εκδήλωση αυτή παρουσίασε την «Αρχιτεκτονική Υλικού μιας Μονάδας Έμπιστης Πλατφόρμας» που σχεδιάστηκε στο ερευνητικό έργο «I3T-Καινοτόμος Εφαρμογή του Βιομηχανικού Διαδικτύου των Πραγμάτων (IIoT) σε Ευφυή Περιβάλλοντα». Να σημειωθεί ότι στο έργο αυτό συμμετείχε ενεργά και ένας Υποψήφιος Διδάκτορας του τμήματος.

Το τμήμα ενισχύει τη συμμετοχή σε συνέργειες με άλλα τμήματα πανεπιστημίων και οργανισμών αλλά και με δράσεις ενημέρωσης της κοινωνίας και της επιστημονικής κοινότητας με τα πλέον σύγχρονα αποτελέσματα σημαντικών ερευνών στον τομέα της τεχνολογίας της μικροηλεκτρονικής και της πληροφορικής.

Επίσης φανερώνουν το σθένος και τη διάθεση των μελών του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών με έδρα τη Πάτρα για την έρευνα και την προαγωγή της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button