Δυτική Ελλάδα

ΠΑΜΕ: Τα αποτελέσματα της σύσκεψης για την απεργία στο Δημόσιο

geg-pame-apergia-asfalistiko-agrinio17Η Γραμματεία  ΠΑΜΕ Αιτωλ/νίας πραγματοποίησε σύσκεψη των δυνάμεων του  στο δημόσιο  την Τετάρτη 16 Νοέμβρη  6:30 μ.μ. στο Ε. Κ. Αγρινίου  με θέμα την  οργάνωση της απεργίας  στο Δημόσιο στις 24 Νοέμβρη.

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αντίθεση του στην στάση που τηρούν κάποια Δ.Σ. κλάδων αλλά και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, και ανακοινώνει την αυτόνομη κάθοδο του στην απεργία.

Αναλυτικά:

“Μετά από συζήτηση  που έγινε εκτιμήθηκε  ότι οι πλειοψηφίες των Δ.Σ. των κλάδων καθώς και του Νομαρχιακού  Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, για μια ακόμα φορά, δεν έχουν στον προσανατολισμό τους  να πάρουν μέτρα για την επιτυχία της  απεργίας  στις 24 Νοέμβρη  κι αποφασίστηκε  οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ  με συγκεκριμένο πρόγραμμα  να ενημερώσουν  τους συναδέλφους  για την επίθεση  που δέχεται συνολικά  η εργατική τάξη και τ’ άλλα λαϊκά  στρώματα  από  κυβέρνηση – κουαρτέτο – κεφάλαιο  και ότι μπροστά  στο κλείσιμο  της  Β΄ αξιολόγησης  θα πάρουν κι άλλα μέτρα  σε  εργασιακά- ομαδικές απολύσεις- παρέμβαση  στη συνδικαλιστική δράση  κ.λ.π. που θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τη ζωή των εργαζομένων.

Καλούμε  όλους τους συναδέλφους  να συμβάλουν στην επιτυχία της απεργίας  και να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ  την Πέμπτη 24 Νοέμβρη ώρα 10:30 π.μ. στο Δημαρχείο Αγρινίου.

Με την  οργάνωση και τον αγώνα μας μπορούμε να βάλουμε φραγμό στην αντιλαϊκή  – αντεργατική πολιτική.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close