ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

PALSO Day – PALSO Fun στην πλατεία Δημάδη το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Ποτέ δεν υπήρξαν περισσότερες ευκαιρίες για να εργαστεί κάποιος ή να σπουδάσει σε μια διαφορετική Ευρωπαϊκή χώρα – αλλά η έλλειψη γλωσσικής ικανότητας εμποδίζει πολλούς ανθρώπους να το εκμεταλλευτούν αυτό.

Μαθαίνοντας τις γλώσσες άλλων ανθρώπων είναι ένας τρόπος να καταλάβουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο και να ξεπεράσουμε τις πολιτιστικές διαφορές μας.

Οποιος μιλά μια ξένη γλώσσα καταλαβαίνει καλύτερα τη δική του γλώσσα, μαθαίνει ευκολότερα άλλες ξένες γλώσσες και έχουν ενισχυθεί οι διανοητικές τους ικανότητες.
Οι ξένες γλώσσες αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, ενώ είναι απαραίτητες για ορισμένα επαγγέλματα που έρχονται σε επαφή με ξένους.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών PALSO συμβάλλουν στη δια βίου εκμάθηση ξένων γλωσσών διδάσκοντας όλες τις ευρέως, αλλά και λιγότερο χρησιμοποιούμενες ξένες γλώσσες.

Γιορτάζουν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών στην Πλατεία Δημάδη το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου με πολύμορφες εκδηλώσεις-δραστηριότητες, από 6:00μ.μ. έως 9:00 μ.μ. , υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει κλόουν, face painting, παιχνίδια, μουσική, χορό, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις. Καλεσμένοι μας είναι οι μαθητές μας και οι φίλοι τους, καθώς κα οι γονείς τους και όλοι όσοι θέλουν να «γευτούν» μια ξένη γλώσσα.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close