Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δημόσια πρόσκληση συντήρησης και αποκατάστασης παλαιού νοσοκομείου Μεσολογγίου

Από την Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» ανακοινώνεται ότι μετά από σχετική έγκριση της Υπηρεσίας Νεοτέρων Μνημείων και Τεχνικών έργων Δυτικής Ελλάδος Πελοποννήσου και Νησιών Ιονίου δόθηκε η έγκριση  για την επισκευή της κεραμοσκεπής του Παλαιού Νοσοκομείου ώστε σε πρώτο στάδιο να μειωθεί η εισροή των ομβρίων υδάτων και να εκτελεστούν οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασής της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοίκησης:

“Στην παραπάνω κατεύθυνση κάνουμε άμεση έκκληση προς τους συνδημότες και φίλους του Παλαιού Νοσοκομείου να συμμετάσχουν στο ΜΗΤΡΩΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ που θα δημιουργηθεί προκειμένου κάθε ειδικότητα εθελοντών (οικοδόμοι, χτίστες, ξυλουργοί, τεχνίτες κεραμοσκεπών, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κ.α.) να συνεισφέρουν αποφασιστικά στην συντήρηση , αποκατάσταση , διάσωση του Ιστορικού κτηρίου.

Ταυτόχρονα  η Διοίκηση σας ενημερώνει ότι έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να υπάρξει έκτακτη χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υγείας για την υλοποίηση του ανωτέρω σκοπού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το  Νοσοκομείο Μεσολογγίου  στα τηλέφωνα: 2631360183 Γραφείο Διοικητή και 2631360180 Τεχνική Υπηρεσία Νοσοκομείου.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button