ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Πάλι χωρίς νερο Ζευγαράκι και Κλεισορρεύματα λόγω βλάβης- τι συνέβη

«Κάντε λίγο υπομονή» αναφέρει σε ανακοίνωση ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου

Προβλήματα στην υδροδότηση αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινότητες Ζευγαρακίου και Κλεισορρευμάτων λόγω βλάβης στον αγωγό στις Παπαδάτες.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ Αγρινίου, Κωνσταντίνο Κιτσοπάνο, «λόγω των εργασιών για την αντικατάσταση τμήματος του κεντρικού αγωγού ύδρευσης Μακρυνείας, δημιουργήθηκε πλήγμα στον αγωγό στις Παπαδάτες, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν με διακοπή υδροδότησης οι τοπικές κοινότητες Ζευγαρακίου και Κλεισορρευμάτων».


Σύμφωνα με τον κ. Κιτσοπάνο συνεργεία της ΔΕΥΑ Αγρινίου θα σπεύσουν στο σημείο αύριο το πρωί (16/11) προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη, με το πρόβλημα να έχει αποκατασταθεί μέχρις τις 12:00 μ.μ.

«Καταλαβαίνω ότι οι συνεχείς βλάβες, οι οποίες έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα έχουν προκαλέσει κόπωση αν όχι αγανάκτηση, όμως θα σας καλέσω να κάνετε λίγο υπομονή ακόμα μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού, οπότε και θα υπάρξει μία καλύτερη καθημερινότητα για όλους μας. Σας ζητώ συγνώμη εκ μέρους της δημοτικής αρχής και της ΔΕΥΑ και παρακαλώ για την κατανόησή σας, για μία ακόμα φορά». αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button