Πάλαιρος: Με τη δέουσα λαμπρότητα η εορτή της υπεραγίας Θεοτόκου (φωτο)

Με την δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα και με την συμμετοχή πλήθους πιστών γιόρτασε η Πάλαιρος στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, όπως αρμόζει στην υπεραγία Θεοτόκο.
Την Τρίτη 14 Αυγούστου τελέστηκε μέγας πανηγυρικός εσπερινός για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον οποίο εψάλλησαν τα εγκώμια της από τον λαμπαδάριο του Ιερού Ναού Θεόδωρο Φραδέλο. Προς το τέλους της ακολουθίας έγινε η λιτάνευση του επιταφίου της θεομήτορος στους κεντρικούς δρόμους της Παλαίρου με την συμμετοχή πλήθους πιστών.
Την Τετάρτη 15 Αυγούστου τελέστηκε όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην οποία ιερούργησε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Γατσούλης, ο οποίος ανάγνωσε την εγκύκλιο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, η οποία αναφερόταν στην μεγάλη συμπάθεια των Ελλήνων στο πρόσωπο της υπεραγίας θεοτόκου.
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.