ΕξελίξειςΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Παραίτηση του στελέχους του Ποταμιού Ι. Παλαιολόγου από τη Νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ

Μετά την αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής και την κατ’ ακολουθία παραίτησή του από το Κίνημα και τη Ν.Ε., το τοπικό στέλεχος του Ποταμιού, Ιάκωβος Παλαιολόγος, έδωσε στη δημοσιότητα:

1) την επιστολή του προς τα μέλη της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Αιτωλ/νίας και


2) την εισήγησή που παρουσίασε στη Νομαρχιακή Συνέλευση του Κινήματος  στις 20/06/2018, με θέμα : “Πώς βλέπει το ΠΟΤΑΜΙ το εγχείρημα του Κινήματος Αλλαγής”, με τη σημείωση ότι αυτή εκφωνήθηκε πριν την αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝΑΛ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Παλαιολόγος, στην ΜΕΣΥΑ του Ποταμιού, όπου και αποφασίστηκε η αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ, είχε ψηφίσει υπέρ της παραμονής, όμως ακολούθησε την απόφαση της πλειοψηφίας.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του:

“Προς τον ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ και τα ΜΕΛΗ της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Ως Μέλος του Ποταμιού και σε συνέχεια της σχετικής απόφασης που έλαβε η 8η Συνεδρίαση της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων του Κινήματός μας απέστειλα, μόλις προ ολίγου, στο Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής επιστολή αποχώρησής μου από το Κίνημα. Μετά από αυτό, παραιτούμαι φυσικά, και από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Αιτωλ/νίας.

Γνωρίζετε ότι τα μέλη και στελέχη του Ποταμιού προσέτρεξαν μέχρι σήμερα στη μεταξύ μας συνάντηση με ειλικρινή διάθεση υπέρβασης όσων επιφυλάξεων ενδεχομένως υπήρχαν από κάθε πλευρά. Η στοιχειώδης υπεράσπιση καλών συναγωνιστικών σχέσεων μεταξύ των δυνάμεων του Κινήματος Αλλαγής, με τις οποίες έχουμε συναντίληψη σε πολλά ζητήματα και η αποφυγή περαιτέρω διεύρυνσης της απόστασης μεταξύ μας, επέβαλε σήμερα στο Ποτάμι να λάβει αυτή την απόφαση.

Οι πολιτικοί χώροι με τους οποίους συναντηθήκαμε στη συγκρότηση του Κινήματος Αλλαγής, παραμένουν πάντα συγγενικοί και η κοινή δράση του Ποταμιού με αυτές τις δυνάμεις για την προώθηση των μεγάλων αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η Ελληνική κοινωνία θα πρέπει να συνεχιστεί εκεί που οι απόψεις μας συμπίπτουν.

Σε αυτά τα πλαίσια, το ΠΟΤΑΜΙ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις ιδρυτικές του αξίες και σε αυτό το δρόμο θα συναντηθεί με όλους εκείνους που πιστεύουν ότι «πρέπει να τα αλλάξουμε όλα, δίχως να γκρεμίσουμε τη χώρα».

Σας ευχαριστώ για τη σύντομη μέχρι τώρα συνεργασία μας και σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο ΕΡΓΟ σας.

Μεσολόγγι, 04/07/2018

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ τ. Μέλος της Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ”

 

 

Χορηγούμενη

EURO 2024

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button