Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Παίζοντας με σταθερό ποντάρισμα

Η Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μια δεκαετία περίπου βυθισμένη στη γνωστή οικονομική κρίση. Η εν λόγω κατάσταση έχει οδηγήσει πολλούς ανθρώπους στην αναζήτηση έξτρα εσόδων και άλλους τόσους στην «προσφορά» κέρδους μέσω του στοιχήματος. Το διαδίκτυο πλημμυρίζει καθημερινά από διαφημίσεις στοιχηματικών επιλογών που προσφέρουν σίγουρο και μεγάλο κέρδος, τόσο από ανθρώπους που έχουν κάποια γνώση στο συγκεκριμένο τομέα όσο και από άλλους που απλά στοχεύουν στην εξαπάτηση. Η πρώτη περίπτωση, απαιτεί πολλές φορές ένα αξιοσημείωτο κεφάλαιο προκειμένου κάποιος να μπει στο στοιχηματικό παιχνίδι. Η δεύτερη περίπτωση είναι απλά προς αποφυγή. Παρ όλα αυτά, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ενισχύσετε τις οικονομικές εισροές σας μέσω του στοιχήματος. Ένας από αυτούς είναι το παιχνίδι με σταθερό ποντάρισμα που αναλύεται πλήρως στο άρθρο που έχετε ανοίξει!

Το στοίχημα αποτελεί ένα αντικείμενο για το οποίο έχουν γραφτεί και συνεχίζουν να γράφονται πολλές και διαφορετικών προσεγγίσεων αναλύσεις. Θέλοντας να συνοψίσουμε όλες αυτές τις αναλύσεις σε μια πρόταση, μπορούμε απλά και ανεπιφύλακτα να πούμε πως κάθε παίχτης έχει το προσωπικό του στυλ παιχνιδιού και διαχειρίζεται με τον δικό του τρόπο το budget του. Συνεπώς, όλα τα δημοφιλή περί στοιχήματος συστήματα υπόκεινται στην κρίση και την αξιολόγηση του εκάστοτε παίχτη. Αν ωστόσο υπάρχει κάτι στο στοίχημα που δεν είναι υποκειμενικό, αυτό είναι οι αριθμοί και μόνο. Και όταν λέμε αριθμοί εννοούμε τα στατιστικά που συνοδεύουν τις επιδόσεις των ομάδων και που μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμο όπλο στο δρόμο προς το ταμείο. Έχοντας γνώση των τάσεων των ομάδων όπως αυτές εκφράζονται μέσω της στατιστικής, δε θα γίνετε εκατομμυριούχοι από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά σίγουρα θα έχετε τις πιθανότητες με το μέρος σας.


Το πιστά βασισμένο στη στατιστική παιχνίδι αποτελεί μια ιδιαίτερη κατηγορία και στον κόσμο του στοιχήματος αποκαλείται «flatbetting» ή παιχνίδι με σταθερό ποντάρισμα. Για να κατανοήσετε το πώς λειτουργεί ας αναφέρουμε ένα παράδειγμα: ρίξτε απλά μια ματιά στις φετινές επιδόσεις του Ολυμπιακού στην ελληνική Σούπερ Λιγκ ή στις αντίστοιχες της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ της Αγγλίας και αναρωτηθείτε κατά πόσο θα είσαστε κερδισμένοι αν ποντάρατε αποκλειστικά στις δύο αυτές ομάδες. Το σύστημα αυτό δεν απαιτεί κάποιο budget γιγαντιαίων διαστάσεων, αλλά υπομονή και πειθαρχία.

Ας μιλήσουμε λίγο πιο συγκεκριμένα και με αριθμούς. Η Λίβερπουλ φέτος οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Αγγλίας έχοντας καταγράψει 19 νίκες και 1 ισοπαλία μετά τις πρώτες 20 αγωνιστικές. Ας υποθέσουμε πως η μέση απόδοση της είναι στο 1.40 και πως ποντάρουμε κάθε φορά 50€ στη νίκη της. Έχουμε και λέμε: 50 x 1.40 = 70, δηλαδή 20€ καθαρό κέρδος για κάθε νίκη της Λίβερπουλ. Επομένως συνολικά 19 x 20 = 380 – 50 (η απώλεια από την ισοπαλία) = 330€ καθαρό κέρδος από μία μόνο ομάδα. Κάτι αντίστοιχο μπορεί φυσικά να εφαρμοστεί και σε άλλες ομάδες που διαγράφουν ανάλογη πορεία και έτσι τα κέρδη να αυξηθούν κατά πολύ.

Αυτό είναι το γενικό concept του συστήματος με σταθερό ποντάρισμα. Έχει να κάνει δηλαδή με ποντάρισμα σε αγαπημένες ομάδες, όχι απαραίτητα τις ομάδες που υποστηρίζουμε, αλλά αυτές που εμπιστευόμαστε στοιχηματικά. Ομάδες που παρακολουθούμε πολλά χρόνια, που έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για την αγωνιστική συμπεριφορά τους, την ποιότητα και την αντίδραση τους μετά από μια αποτυχία. Τέτοιες ομάδες μπορούμε να τις επιλέξουμε και υπό άλλες συνθήκες, όταν για παράδειγμα βρίσκονται πίσω στο ημίχρονο ή σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Μια πιθανή ανατροπή – αν φυσικά είναι ένα σενάριο που φαντάζει εφικτό στα μάτια μας – συνοδεύεται από απόδοση πολύ ανώτερη του 1.40 που προαναφέρθηκε στο παράδειγμα.

Συνοψίζοντας, το flatbetting στηρίζεται σε ομάδες που διαγράφουν πορεία πρωταθλητισμού και που θα σημειώσουν πολλά νικηφόρα αποτελέσματα. Αναζητώντας και βρίσκοντας τέτοιες ομάδες, είναι προτιμότερο να ρισκάρετε στις νίκες τους παρά σε οποιοδήποτε παιχνίδι είναι στοιχηματικά διαθέσιμο και που αφορά πρωταθλήματα για τα οποία δεν έχετε την παραμικρή ιδέα.

Μια χρήσιμη συμβουλή: κατά την πρώτη αγωνιστική χρονιά, εφαρμόστε το συγκεκριμένο σύστημα με αναγνωριστικό τρόπο και χωρίς υπερβολές, δημιουργώντας έτσι ένα budget που θα σας επιτρέψει στο μέλλον να πάρετε περισσότερα ρίσκα χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο το κέρδος που έχετε αποκομίσει.

Μάθε όλα τα μυστικά της goalbet στο Bookmakers.gr!

Χορηγούμενη

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button