ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Αυτοί είναι οι προσωρινοί δικαιούχοι – Από σήμερα οι ενστάσεις

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα – Δικαιούχοι, ενστάσεις, προσωρινοί πίνακες ωφελούμενων και αποκλειόμενων

Ανακοινώθηκαν την Πέμπτη 13 Αυγούστου τα προσωρινά αποτελέσματα των ενδιαφερόμενων που κατέθεσαν ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις επιδοτούμενες θέσεις νηπίων και παιδιών στους παιδικούς σταθμούς ΕΕΤΑΑ και στα ΚΔΑΠ για το σχολικό έτος 2020-2021 στη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2020 – 2021» (Παιδικοί σταθμοί – ΚΔΑΠ).


Όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός για το πρόγραμμα «εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2020 – 2021», λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν η ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων θα υποβάλλεται από σήμερα 14/8 – 18/8/2020, και ώρα 16:00.

Στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ αναρτήθηκαν σε ειδική εφαρμογή τα προσωρινά αποτελέσματα στην οποία η είσοδος γίνεται με κωδικούς taxisnet. Παράλληλα, οι δικαιούχοι γονείς έχουν τη δυνατότητα να δουν στην ίδια ιστοσελίδα τους προσωρινούς πίνακες αιτήσεων των δυνητικά ωφελούμενων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά νομό και δήμο.

Παράλληλα, η ΕΕΤΑΑ έχει δημιουργήσει ειδική ιστοσελίδα για την υποβολή των ενστάσεων, η οποία γίνεται από σήμερα μέχρι και τις 18 Αυγούστου και μόνο ηλεκτρονικά.

Πηγή: ethnos.gr

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
new600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button