Αθλητισμός

Παιδικό τμήμα κολύμβησης του Ν.Ο. Μύτικα-Αλυζίας

spo-kolimpisi-astrakosΞεκινά την Δευτέρα 12/8 το παιδικό τμήμα εκμάθησης κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Μύτικα-Αλυζίας. Το τμήμα θα λειτουργήσει στο χώρο της παραλίας του λιμανιού σε συγκεκριμένο χώρο που θα οριοθετηθεί με σημαδούρες από τον Ν.Ο.Μ.Α.
Το πρόγραμμα εκμάθησης θα διαρκέσει 10 ημέρες. Από Δευτέρα 12/8 έως Παρασκευή 16/8 και από Δευτέρα 19/8 έως Παρασκευή 23/8. Οι ώρες λειτουργίας του τμήματος είναι 07:30 μ.μ. έως 08:30 μ.μ.
Ο Ν.Ο.Μ.Α. έχει προμηθευτεί με δικά του χρήματα τον απαραίτητο εξοπλισμό (σημαδούρες, παιδικές σανίδες, παιδικά σωσίβια) και υπό την καθοδήγηση της κυρίας Τζορτζίνας Καμπισσοπούλου, η οποία έχει ανάλογη πείρα από εργασία της σε πισίνα, και της βοηθού της, το τμήμα θα λειτουργεί τις ημέρες και ώρες που αναφέραμε παραπάνω
Στο τμήμα γίνονται δεκτά παιδάκια ηλικίας από 4 έως 8 χρονών και τα μαθήματα είναι δωρεάν, εκτός αν κάποιος γονέας επιθυμεί να συμπληρώσει εθελοντικά το σχετικ έντυπο δωρεάς προς τον Ν.Ο.Μ.Α., που θα φέρει μαζί της η κα Καμπισσοπούλου, και δώσει όποιο ποσό αυτός κρίνει.
Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Καμπισσοπούλου και καλό θα είναι να μην το αφήσετε τελευταία στιγμή μιας και υπάρχει ανώτατος αριθμός από παιδάκια που μπορούν να αποτελούν το τμήμα.

Πηγή: http://noma2013.blogspot.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close