ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη-Αγρίνιο: Νέα εθελοντική δράση αιμοδοσίας την Δευτέρα 14/6

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη (14η Ιουνίου) προγραμματίζει Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (στην πλατεία Παναγοπούλου, Συντριβάνι) την Δευτέρα 14 Ιουνίου και ώρες 8:00π.μ.-2:00μ.μ.

Η αιμοδοσία θα γίνει με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου, του Γενικού Νοσοκομείου Αιτ/νίας και με την συμμετοχή της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αγρινίου.

Η αιμοδοσία αυτή είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γ.Γ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, του αείμνηστου Δημήτρη Παπανικολάου.

Καλούνται οι φίλοι της αιμοδοσίας, αλλά και όσοι αισθάνονται την υποχρέωση της Εθελοντικής Προσφοράς σε ΑΙΜΑ προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο να προσέλθουν άφοβα στην Εθελοντική Αιμοδοσία, όπου τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για την πρόληψη του Covid-19.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους χορηγούς: την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, τη FIRMA Επιγραφές και το Λογιστικό Γραφείο του κ. Θεοδοσόπουλου Ιωάννη.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button