Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης»: Χαμόγελα μικρών και μεγάλων κατέκλυσαν την πλατεία Παναγοπούλου (φωτο)

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η δράση που πραγματοποιήθηκε από τις Κοινωνικές Δομές (Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου: Ανοικτό Κέντρο Ημέρας & Υπνωτήριο, Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών και το Κοινωνικό Ιατρείο) της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου στις 14 Δεκεμβρίου με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης».

Η ανακοίνωση του δήμου συνεχίζει ως εξής: 


«Χαμόγελα μικρών και μεγάλων κατέκλυσαν το χώρο της πλατείας Παναγοπούλου με σκοπό να αφήσουμε στην άκρη όλα τα αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις. Η αγάπη είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να ενδυναμώσει την καρδιά και την ψυχή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το 3ο Δημοτικό σχολείο Νεάπολης (Μεγάλη Χώρα), το 1ο και το 4ο Δημοτικό σχολείο Αγρινίου, αλλά και το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ ”Ηλιαχτίδα” για την ανταπόκριση στο κάλεσμα.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το τμήμα Κεραμικής “Art at heart” , “ΙΕΚ ΤΟΜΗ” , “Παγώνης Χρήστος (Γάμος –Βάπτιση)”, “έπιπλα Λανάρας”, το εστιατόριο “Amaro” και “Τέντες Μπινιάρος” για την αγάπη με την οποία αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις.

Η αγάπη ενώνει όλους τους ανθρώπους! Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και καλές Γιορτές!»

pagkosmia imera agapis agrinio (1)

pagkosmia imera agapis agrinio (2)

pagkosmia imera agapis agrinio (3)

pagkosmia imera agapis agrinio (4)

pagkosmia imera agapis agrinio (5)

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button