ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Εισιτήρια σε φιλοξενούμενους οπαδούς εφόσον δοθούν εισιτήρια και στους δικούς μας»

Μεγάλη συζήτηση έχει «ανοίξει» το τελευταίο διάστημα ως προς τις μετακινήσεις οπαδών στο πρωτάθλημα της Super League.

Σε πολλά παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών έχουν ανακύψει ζητήματα. Ομάδες της επαρχίας δεν διέθεσαν θύρα σε φιλοξενούμενους οπαδούς υπό το φόβο υπεράριθμης παρουσίας οπαδών των μεγάλων ομάδων και επεισοδίων.


Στον αντίποδα, φίλαθλοι του Άρη ήρθαν κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των οργανωμένων οπαδών στο Αγρίνιο απροβλημάτιστα. Οπαδοί του Παναιτωλικού βρέθηκαν επίσης απροβλημάτιστα σε Περιστέρι και Τρίπολη.

Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε ανακοίνωση. Υπογραμμίζει ότι θέτει την Θύρα 3 και το 5% της χωρητικότητας του γηπέδου σε όσες ομάδες εγγυηθούν αφενός ότι θα διαθέσουν θύρα και για τους οπαδούς του Παναιτωλικού στο γήπεδό τους και αφετέρου ότι θα αναλάβουν την μετακίνηση και την ευθύνη για τον συγκεκριμένο αριθμό φιλάθλων τους.

Αναλυτικά:

Ο Παναιτωλικός είχε ανέκαθεν ξεκάθαρη θέση για την φιλοξενία των ομάδων που αγωνίζονται στο γήπεδό μας και την εξέφρασε έμπρακτα. Και προς τις αποστολές των αντιπάλων ομάδων και των φιλάθλων τους.

Η Θύρα 3 διατέθηκε γι’ αυτό το λόγο, αλλά στην πορεία αναγκαστήκαμε να αναθεωρήσαμε τη θέση μας, επειδή στο παρελθόν υπήρξαν περιπτώσεις ομάδων που δεν τήρησαν τα στοιχειώδη.

Διαπιστώνουμε ότι οι οργανωμένοι φίλαθλοι πολλών ομάδων έχουν ανοίξει διάλογο και καταθέτουν απόψεις προς αυτή την κατεύθυνση, διεκδικώντας το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης, ενώ η μεταξύ τους επικοινωνία έχει βοηθήσει στην ταυτόχρονη παρουσία τους στις κερκίδες με άψογη συμπεριφορά και αλληλοσεβασμό. Όπως για παράδειγμα η παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων στους εκτός έδρας αγώνες του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης ή στο Αγρίνιο στον αγώνα με τον Άρη.

Για τους λόγους αυτούς, επιθυμία μας παραμένει η διάθεση της Θύρας 3 σε φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας (αντιστοιχεί στο 5% της χωρητικότητας του γηπέδου μας), με ανταπόδοση σε αντίστοιχο ποσοστό της φιλοξενίας των φιλάθλων του Παναιτωλικού στα γήπεδά τους.

Με προϋπόθεση η φιλοξενούμενη ομάδα να αναλάβει την ευθύνη της μετακίνησης και τη διάθεση των εισιτηρίων στους φιλάθλους της, χωρίς να ξεπερνιέται ο αριθμός των θέσεων.

Με αυτές τις προϋποθέσεις θέτουμε στη διάθεση των ομάδων που θα αγωνιστούν στο γήπεδό μας από εδώ και εμπρός τη Θύρα 3.

Πιστεύουμε ότι το ποδόσφαιρό μας έχει ανάγκη την μετακίνηση των φιλάθλων και στους εκτός έδρας αγώνες των ομάδων τους, αρκεί να γίνεται με σαφείς όρους.

Ελπίζουμε η κίνησή μας να βοηθήσει στην ανάδειξη αυτής της αναγκαιότητας και να γίνουν βήματα βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου που υφίσταται σήμερα, επιτρέποντας περισσότερες και (με υπεύθυνη στάση όλων μας) πιο ασφαλείς μετακινήσεις φιλάθλων, οι οποίοι θα ξαναδώσουν πνοή στα γήπεδα.

Τοπική Διαφήμιση
papahanasiou graviera2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button