Γεγονότα

Π. Τσιχριτζής: Δόλος και μοχθηρία Σωτηρόπουλου-μήνυση εάν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη

tsixritzis2Για “αναζήτηση επικοινωνιακού σωσιβίου”, κάνει λόγο ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής, σχολιάζοντας την ανακοίνωση που σήμερα εξέδωσε η παράταξη του Γ. Σωτηρόπουλου, με την οποία αναφέρεται σε καταδικαστική απόφαση που υπήρξε πριν λίγες μέρες σε βάρος του απερχόμενου προέδρου για χρέη στο Δημόσιο από επιχείρηση στην οποία συμμετείχε.

Ο κ. Τσιχριτζής καλεί τον κ. Σωτηρόπουλο να αναιρέσει τα “ψευδοερωτήματα” που όπως λέει θέτει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, διαφορετικά κάνει γνωστό πως θα καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Τσιχριτζή:

“Με την μορφή ψευδοερωτημάτων πριν λίγη ώρα αναρτήσατε σήμερα την 6-12-2017 στον προσωπικό σας λογαριασμό στο  facebook και αποστείλατε ως Δελτίο Τύπου σε όλα τα ΜΜΕ, κάποιοι εκ των οποίων ήδη δημοσιοποίησαν, δηλώσεις σας συκοφαντικές και προσβλητικές για το πρόσωπό μου,  οι οποίες πρόδηλα με στοχοποιούν  και με συκοφαντούν.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Ήταν βεβαίως αναμενόμενο εκ μέρους σας μετά  τις άστοχες ενέργειες του συνδυασμού σας,  που αφορούσαν την προδικασία των υποψηφιοτήτων εκλεκτών μελών του Επιμελητηρίου μας να αναζητήσετε ένα επικοινωνιακό σωσίβιο.

Έκπληξη όμως ήταν , ότι καταφύγατε σε παράνομες ενέργειες. Δεν ήταν πλέον ούτε η αβελτηρία, ούτε η επιπολαιότητα, που θα μπορούσε κανείς να σας καταλογίσει.

Είναι ο δόλος και η μοχθηρία σας και το επίπεδο το οποίο επιλέξατε για να διεξάγετε τον προεκλογικό σας αγώνα, καθώς και η αλαζονεία σας να προσποιηθείτε τον  δήθεν Ιαβέρη της Δ.Ο.Υ., φυσικά και δεν θα σας μιμηθούμε.

Όμως επί του παρόντος και προς απάντησή σας, σας ενημερώνω ότι αύριο θα κοινοποιήσω δημόσια τον πίνακα χρεών μου προς την Δ.Ο.Υ. Αγρινίου,  από τον οποίο προκύπτουν οι ακριβείς οφειλές μου. Και αύριο βεβαίως θα καταθέσω αίτηση στην Εισαγγελία Αγρινίου, θα παραλάβω και θα κοινοποιήσω επίσης δημοσίως το πάλλευκο ποινικό μου μητρώο.

Επειδή όμως τα ψευδοερωτήματά σας συνιστούν συκοφαντικές δηλώσεις, που πλήττουν την τιμή και την υπόληψή μου, στοχεύετε δε εσείς προσωπικά  στην περαιτέρω διάδοσή  τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ΜΜΕ, με σκοπό να δημιουργηθούν σε βάρος μου εντυπώσεις αρνητικές, σας γνωστοποιώ ότι αν δεν τις αποσύρετε μέχρι αύριο το πρωί 7.12.2017 και δεν προβείτε σε ρητή και δημόσια συγνώμη τόσο στο  πρόσωπό μου, αλλά και σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου μας,  θα ασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου. Και θα σας μηνύσω για δυσφήμηση. Και θα σας καταγγείλω στην Αρχή Προσωπικών Δεδομένων για παράβαση των Ν. 3471/2006 και Ν. 3625/2007. Και με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων θα προστατέψω την τιμή και την υπόληψή μου.

Κε Σωτηρόπουλε,

Αυτή τη φορά δεν ήταν παραβίαση κάποιας εκλογικής νομοθεσίας, ούτε η άγνοια βασικών διατάξεων του Κώδικα περί ανωνύμων εταιρειών. Είναι η παραβίαση σημαντικότατων συνταγματικών μας δικαιωμάτων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και το δικαίωμα στο επιχειρείν. Ναι, αυτό που προστατεύει προεχόντως το Επιμελητήριό μας….

Κε Σωτηρόπουλε,

Φθάνει.  Ως εδώ λοιπόν.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button