Αυτοδιοίκηση

Π. Παπαδόπουλος: Το ΤΑΪΠΕΔ δεν βάζει χέρι μόνο στην Κατοχή αλλά και στο Αιτωλικό!

po-papadopoulos-protoiypopsifioi2Ανακοίνωση από την παράταξη “Η Κοινωνία Μπροστά” , σχετικά με τις εκτάσεις εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου που περνούν στο ΤΑΙΠΕΔ για αξιοποίηση. Ο συνδυασμός της αντιπολίτευσης, καλεί τους φορείς της περιοχής να πάρουν θέση για το θέμα.

Αναλυτικά:

Οι σημερινές και απολύτως έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες επιβεβαιώνουν πανηγυρικά το ρόλο του ΤΑΪΠΕΔ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ανάμεσα στα 27 ακίνητα της χώρας που μεταφέρονται στο ΤΑΪΠΕΔ προς “αξιοποίηση” είναι και 369 στρέμματα στην Κατοχή της εκλογικής περιφέρειας Οινιαδών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό: 980 στρέμματα στον Πόρο Αιτωλικού με κωδικό κτήματος ΑΒΚ 790, έχουν ήδη μεταβιβασθεί στο ΤΑΪΠΕΔ. Πρόκειται για περιοχή πρασίνου που έχει περιβαλλοντικούς περιορισμούς! Βέβαια αυτό θα τους απασχολήσει τώρα, την στιγμή που ΟΛΟΚΛΗΡΗ η χώρα πωλείται;
Ο Συνδυασμός Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ καλεί όλους τους φορείς να πάρουν άμεσα θέση στο κορυφαίο αυτό ζήτημα ώστε να αποτραπεί η αρνητική αυτή εξέλιξη τόσο σε αυτοδιοικητικό, όσο και σε κοινωνικό, διοικητικό και δικαστικό επίπεδο.
Επιβάλλεται άμεση ενεργοποίηση προς κάθε κατεύθυνση και εμείς δηλώνουμε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button