ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Π. Παπαδόπουλος: “Οφειλόμενη απάντηση στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ κ. Γιώργο Λαγούδη”

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Γιώργος Λαγούδης, απάντησε στη δήλωση του διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου, αναφορικά με την ευαισθησία του Δήμου και της ΔΕΥΑΜ σχετικά με την μείωση χρέωσης του τιμολογίου του Νοσοκομείου από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσολογγίου.

Επί των αιτιάσεων και απόψεων του κ. Προέδρου της ΔΕΥΑΜ ο κ. Παπαδόπουλος, επισημάνει τα εξής:

“1. Το ότι η Επιχείρηση κρέμεται χρόνια σε μια κλωστή εξαιτίας των πολιτικών διοικήσεων διαχείρισης που ασκήθηκαν σε αυτή είναι γνωστό σε όλους

2. Επιδερμική αντιμετώπιση είναι η διεκδίκηση των οφειλόμενων και των απαιτήσεων της ΔΕΥΑΜ στους πάσης φύσεως πελάτες της, που αγγίζουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ? Με ποιο τρόπο τα διεκδικήσατε κ. Πρόεδρε και ποιο το αποτέλεσμα αυτής της διεκδίκησης?

3. Το Νοσοκομείο Μεσολογγίου κ. Πρόεδρε είτε μειώσετε ή όχι το τιμολόγιο, δεν έχει πρόβλημα. Εσείς το έχετε. Και δεν είναι κυρίως οικονομικής φύσεως, αλλά κοινωνικής. Ως εκ τούτου το θέμα της ευαισθησίας που κατηγορείτε ανοιχτά, ότι δεν έχουμε, μάλλον δεν σας τιμά αφενός και αφετέρου δείχνει και την αντίληψη που σας διακατέχει, όταν σας κάνουν δημόσια κριτική!

4. Μελέτη, ενημέρωση, κοστολόγηση είναι απλή καθώς και η αναπλήρωση από τις απαιτήσεις και υποχρεώσεις των οφειλετών και κακοπληρωτών προς την ΔΕΥΑΜ. Για τολμήστε!

5. Ο χρόνος λήψης απόφασης σας είπα και στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜ παραπέμπει στις Ελληνικές καλένδες και ελπίζω να μην διαψευσθώ. Προς τούτο βέβαια έχετε και την στήριξη του πρώην Δημάρχου, ο οποίος αποχώρησε μετά το 3ο Θέμα Ημερήσιας Διάταξης.

6. Αν θέλετε να βοηθήσετε το Νοσηλευτικό Ίδρυμα, πράξτε το τώρα και αφήστε τις υπεκφυγές! Εξάλλου εμείς σας δίνουμε περιθώρια 4-5 μηνών για την εφαρμογή της όποιας απόφασης λάβετε.

7. Και βέβαια ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ότι πλέον θα επιστρέψετε στη ΔΕΗ, μετά την αποκάλυψη που κάναμε. Είδατε αγαπητέ κ. Πρόεδρε «Ο Λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται» και την πληρώνουν οι καταναλωτές.

Αυτά προς το παρόν”.

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button