ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Π. Παπαδόπουλος: Να συγκληθεί έκτακτα Δημοτικό Συμβούλιο για το νοσοκομείο Μεσολογγίου

Δημόσια έκκληση προς τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να συγκληθεί έκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη τη λειτουργία του Νοσοκομείου, απευθύνει με ανακοίνωση του ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Συμμαχία για το Μέλλον» και πρώην υποδιοικητής και αρμόδιος για το νοσηλευτικό ίδρυμα, Πάνος Παπαδόπουλος.

Γράφει συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος:


«Στο Αγρίνιο μετά από σύσκεψη του Δημάρχου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, πραγματοποιείται έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή 8 Ιουλίου, όπου έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των εργαζομένων, φορείς και σύλλογοι της πόλης.

Στο Δήμο μας και στη Δημοτική Αρχή περί άλλα τυρβάζουν. Κάποιοι προφανώς δεν τους έχουν δώσει να καταλάβουν ότι το Νοσοκομείο μας εκπέμπει και πάλι SOS με τη χειρουργική κλινική να αποψιλώνεται και να υπάρχει τεράστια έλλειψη στελέχωσης σε αναισθησιολόγους και παιδιάτρους. Η κατάσταση τείνει να οδηγηθεί στο να είναι μη αναστρέψιμη.

Επιπροσθέτως:

– Ένα χρόνο τώρα δεν έχει δοθεί καμία έγκριση επικουρικού γιατρού.
– Η αναμενόμενη προκήρυξη των μονίμων ιατρών καρκινοβατεί μεταξύ των Υπουργείων.
– Οι συνταξιοδοτήσεις και αποχωρήσεις δημιουργούν κενά δυσαναπλήρωτα.

Κάνω δημόσια έκκληση προς τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να συγκληθεί έκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη τη λειτουργία του Νοσοκομείου μας ΑΜΕΣΑ.

Ο Δήμος μας και η τοπική κοινωνία οφείλει για μια ακόμη φορά να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Γιατί μετά την “απογείωση” που μας έταξαν ορισμένοι, έρχεται η ανώμαλη προσγείωση με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εγρήγορση λοιπόν χωρίς εφησυχασμό γιατί οι κίνδυνοι είναι ορατοί για το μέλλον της υγείας στον τόπο και την περιοχή μας».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button