Αυτοδιοίκηση

Π. Μοσχολιός: "Δυστυχώς η ουσιαστική ανάπλαση του Πάρκου χάθηκε οριστικά"

dimotiko-symvoulio-28-2-2018 (14)

Την χθεσινή ανακοίνωση του Δ. Τραπεζιώτη για το Πάρκο σχολιάζει προς συγκεκριμένους αποδέκτες ο πρωην Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, αφού θυμίζει πώς απετράπη η ανάπλαση που επί δικής του θητείας είχε ξεκινήσει , ενώ παράλληλα επικρίνει και την σημερινή δημοτική αρχή που όπως τονίζει είναι “ανίκανη να διαχειρισθεί το θέμα στην σωστή του βάση.”

Συγκεκριμένα, με αφορμή την δήλωση του κ. Τραπεζιώτη που αφορά στο Πάρκο Αγρινίου ο κ. Μοσχολιός αναφέρει πως επαναλαμβάνει  κάτι που επανειλημμένα έχει πει στο Δημοτικό Συμβούλιο:

«Δυστυχώς η ουσιαστική ανάπλαση του Πάρκου χάθηκε οριστικά.

Αυτό έγινε γιατί το 2013 μια ‘’ομάδα’’ συμπολιτών μας κινούμενη, όχι από οικολογικό ενδιαφέρον, αλλά από αντιφατικά συμφέροντα, με κοινό όμως στόχο να πλήξουν εμένα εν όψει των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών, δεν δίστασε να κάνει κακό στην πόλη, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί το έργο και να χαθούν 4.700.000 ευρώ.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Από την άλλη μεριά, η σημερινή Δημοτική Αρχή ανίκανη να διαχειρισθεί το θέμα στην σωστή του βάση, όπως άλλωστε και τα άλλα θέματα, αντί να προχωρήσει με βάση τον νόμο διορθώνοντας τυχόν λάθη, στηρίχθηκε στην ουσία στην ομάδα αυτή επιβραβεύοντάς την, αφού ανέθεσε με παράνομο και φωτογραφικό τρόπο μελέτη κόστους 60.000 ευρώ, μελέτη που είναι περισσότερο επιβαρυμένη οικολογικά από την προηγούμενη (κατασκευή πλατειών, χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα ‘’υδατοπερατού τσιμέντου’’, μείωση της επιφάνειας πρασίνου, μπάζωμα των δρόμων κ.α.), την πλήρωσε στα όρια της νομιμότητας και στο τέλος ‘’η δομή της μελέτης είναι και εκτός του πλαισίου του νόμου’’ όπως αναφέρει το Δασαρχείο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close