Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Π. Κέκελος-εκλογές ΤΕΕ: «Οι συνάδελφοι να ψηφίσουν μακριά από κομματικές αγκυλώσεις» (video)

Κίνηση Μηχανικών Αιτωλοακαρνανίας: «Είναι ώρα το Περιφερειακό Τμήμα του ΤΕΕ της Αιτωλοακαρνανίας να γυρίσει σελίδα»

Λίγες ημέρες ακόμη έχουν απομείνει για την εκλογική αναμέτρηση στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, που διεξάγεται στις 19 Μαϊου.

Η Κίνηση Μηχανικών Αιτωλοακαρνανίας, συμμετέχει με πλήρες ψηφοδέλτιο στις εκλογές του τοπικού παραρτήματος του ΤΕΕ και ευελπιστεί σε μια επίδοση που θα επιφέρει αλλαγή και προοπτική στον δυναμικό κλάδο των μηχανικών. Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Παναγιώτης Κέκελος, έχει επισημάνει αρκετές φορές αυτήν την περίοδο σε δημόσιες παρεμβάσεις του, πως οι εκλογές αυτές αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία ώστε οι μηχανικοί να απαγκιστρωθούν απο κομματικές αγκυλώσεις, που έχουν χαρακτηρίσει το ΤΕΕ τα προηγούμενα χρόνια και το έχουν οδηγήσει στην αφάνεια και την εσωστρέφεια.


Η «Κίνηση» με ανακοίνωση της έχει επισημάνει πως ειδικά την περίοδο αυτή, περισσότερο από κάθε φορά αμφισβητούνται εντόνως τα επαγγελματικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα ενώ έχουν διογκωθεί όλα τα γνωστά και χρόνια προβλήματα των μηχανικών που αφορούν :
– Στις επώδυνες αλλαγές στην εξεύρεση εργασίας στην υποβάθμιση των αμοιβών, και την κυριαρχία της εργασίας με μπλοκάκι.
– Στις υπέρογκες αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών με αποτέλεσμα την αδυναμία πληρωμής τους από μεγάλο ποσοστό μηχανικών .
– Στην υποστελέχωση των δημόσιων υπηρεσιών που σε συνδυασμό με την μείωση των αποδοχών τους οδηγούν στην απαξίωση του έργου των μηχανικών σε όλο το δημόσιο τομέα.

Διαβάστε Επίσης

Σε πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξης, τονίζεται:

«Η παράταξή «Κίνηση Μηχανικών Ν. Αιτωλοακαρνανίας», με επίγνωση της ευθύνης που μας αναλογεί, αλλά και την γνώση των προβλημάτων που μας απασχολούν αγωνίζεται με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια διεκδικώντας λύσεις μακριά από πολιτικές επιδιώξεις και κομματικές εξυπηρετήσεις.
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας καλούμε ανεξάρτητα από τις πολιτικές σας επιλογές, να στηρίξετε το ψηφοδέλτιό μας και να συμμετάσχετε ενεργά, όχι μόνο στις εκλογές, αλλά και στα δρώμενα του ΤΕΕ, ώστε μέσα από την ενεργό συμμετοχή μας να ισχυροποιήσουμε το Τεχνικό Επιμελητήριο, να αναδείξουμε τα προβλήματα και να διεκδικήσουμε λύσεις.
Είναι ώρα το Περιφερειακό Τμήμα του ΤΕΕ της Αιτωλοακαρνανίας να γυρίσει σελίδα και να βγει από την αφάνεια και την εσωστρέφεια, προς όφελος των συναδέλφων και της Τοπικής Κοινωνίας.
Κατεβαίνουνε στις εκλογές για το Περιφερειακό Τμήμα Ν. Αιτωλοακαρνανίας με το ψηφοδέλτιο της «Κίνησης Μηχανικών Ν. Αιτωλοακαρνανίας», στο οποίο συμμετέχουν κυρίως νέοι συνάδελφοι, επιζητώντας την στήριξη και την συνεργασία όλων».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button