ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Π. Κατσούλης: “Αναβλήθηκε η δημοπράτηση της ανάπλασης του δρόμου της Τουρλίδας”

Αιχμές στην Περιφέρεια και τον Αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαυρομμάτη

Κριτική στην περιφερειακή αρχή και ειδικότερα στον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Θ. Μαυρομμάτη ασκεί ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης με ανάρτηση του στο facebook, αναφορικά με την τύχη του έργου της βελτίωσης της προσβασιμότητας στην περιοχή της Τουρλίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο πρώην δήμαρχος, “υπηρεσιακό λάθος” οδήγησε στην αναβολή της δημοπράτησης του έργου, που εντάσσεται στις Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις.

Γράφει μεταξύ άλλων:

“Για το πολύπαθο έργο “Βελτίωση προσβασιμότητας περιοχής Τουρλίδας”, προϋπολογισμού 3,35 εκατ. ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας και είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα της “Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης για τη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Αιτωλικού”, είχε ανακοινωθεί πως οι εργολαβικές προσφορές θα κατατίθεντο μέχρι τις 21 Ιουλίου και η όλη διαδικασία θα ολοκληρώνονταν στις 24 Ιουλίου 2020 (Διαύγεια ΠΔΕ).

Μάταια.

Μαθαίνω πως αιτία της αναβολής ήταν χοντροκομμένο “υπηρεσιακό λάθος” στη σχετική προκήρυξη, για το οποίο ενδεχομένως να ευθύνονται οι “υπηρεσιακές μεταβολές” των τελευταίων μηνών…”

Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Κατσούλη:

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close