Αυτοδιοίκηση

Π. Κατσούλης για τις πλημμύρες στο Μεσολόγγι: «Πνιγήκαμε στην Ανικανότητα…»

geg-plymmires-mesologgi

Καταγγελτικό χαρακτήρα έχει η ανακοίνωση του πρ. δημάρχου Μεσολογγίου, δημοτικού Συμβούλου Παναγιώτη Κατσούλη , με αφορμή τις πλημμύρες στην πόλη του Μεσολογγίου. «Πληροφορούμαι πως δεν λειτουργούσε και δεν λειτουργεί ακόμη το κεντρικό αντλιοστάσιο στο χώρο του γηπέδου και όχι εξαιτίας των τελευταίων κεραυνών. Μαθαίνω πως αναζητείται τώρα τεχνικός στο Αγρίνιο…Κύριοι της δημοτικής πλειοψηφίας,Έχετε εξαντληθεί στην ατελείωτη προπαγάνδα των έργων που θα γίνουν, ενώ είστε ανίκανοι να προστατεύσετε τη ζωή και τις περιουσίες των πολιτών», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά:

Μένω στην οδό Δ. Θέμελη, συνοικία Αγίας Παρασκευής. Είμαι ένας από τους εκατοντάδες πλημμυρισμένους συμπολίτες, που έχω την ατυχία να μένω σε ισόγεια μονοκατοικία. Κυριολεκτικά εδώ και 3 ώρες βγάζω νερά από το σπίτι, ενώ η στάθμη των υδάτων πέφτει πολύ αργά, παρ’ όλο που η βροχή σταμάτησε πριν από μια ώρα.

Είναι προφανές πως τα φρεάτια δεν κάνουν όπως πρέπει τη δουλειά τους. ΓΙΑΤΙ; Αν η απάντηση είναι το ύψος της βροχής που έπεσε, το οποίο όντως ήταν μεγάλο, τότε η απάντηση είναι το λιγότερο ανεπαρκής.

Υπήρξε προετοιμασία και οργάνωση από πλευράς του δήμου και ποιά, αφού έγκαιρα υπήρξε πρόγνωση έντονων, έως επικινδύνων, καιρικών φαινομένων;

Πληροφορούμαι πως δεν λειτουργούσε και δεν λειτουργεί ακόμη το κεντρικό αντλιοστάσιο στο χώρο του γηπέδου και όχι εξαιτίας των τελευταίων κεραυνών. Μαθαίνω πως αναζητείται τώρα τεχνικός στο Αγρίνιο…

Κύριοι της δημοτικής πλειοψηφίας,

Έχετε εξαντληθεί στην ατελείωτη προπαγάνδα των έργων που θα γίνουν, ενώ είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ να προστατεύσετε τη ζωή και τις περιουσίες των πολιτών. Καμία πρόληψη, ουδεμία προετοιμασία, ανύπαρκτη οργάνωση. Μόνο λόγια και αναθέσεις. Και όσο για αναζήτηση ευθυνών, ε το πολύ να φταίει κάποιος υπάλληλος της ΔΕΥΑΜ… και φυσικά εγώ για όσα έκανα ή δεν έκανα πριν 3 χρόνια!

Η σημερινή φωτογραφία της πόλης και η οργή των κατοίκων θα σας συνοδεύει από εδώ και πέρα. Αυτή θα είναι το μοναδικό σας έργο!

22 Οκτωβρίου 2016

 

Από το πλημμυρισμένο Μεσολόγγι

 

Κατσούλης Παναγιώτης

 

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Πρώην Δήμαρχος

 

Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button