Εκλογές

Π. Κατσούλης: "Δεν κατάφεραν να μας συντρίψουν, όπως στοιχημάτιζαν"

po-katsoulis

Για πολιτική τακτική «Δούρειου Ίππου»των συνυποψηφίων του κάνει λόγο ο δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιωτης Κατσουλη με δήλωσή του για τις εκλογές, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως εκείνοι ” με κάθε μέσο, με πολύ «μαύρο χρήμα», με μεταφερόμενες ορδές μελαμψών «συνδημοτών εξ Ασπροπύργου», με ψέματα, εκβιασμούς, ταξίματα και απειλές, κατάφεραν να διαιρέσουν την πλειοψηφία της τοπικής  κοινωνίας του Μεσολογγίου”

Αναλυτικά η δήλωση του Π. Κατσούλη:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 2873 πολίτες που μας στήριξαν με τη ψήφο τους και μας εμπιστεύθηκαν για μια ακόμη φορά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου, στους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες που ως υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, συμμετείχαν στο συνδυασμό «ΑΛΛΑΓΗ  ΠΟΡΕΙΑΣ» και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με αξιοπρέπεια και ψυχή, στην πλέον δύσκολή μάχη των φετινών δημοτικών εκλογών στον τόπο μας. Ειδικότερα σ’ εκείνους που ματώσαμε αυτά τα τρία «πέτρινα χρόνια», για να κρατήσουμε το δήμο ανοιχτό, να ξεπληρώσουμε «αμαρτίες» του παρελθόντος, να προχωρήσουμε σημαντικά έργα και μεγάλα αναπτυξιακά ζητήματα.

Το 2010 τους αιφνιδιάσαμε. Μας υποτίμησαν και δεν πρόλαβαν να ανακόψουν την πορεία μας προς τη νίκη. Το 2014 ήταν προετοιμασμένοι. Χρησιμοποιώντας την πολιτική τακτική του «Δούρειου Ίππου», με κάθε μέσο, με πολύ «μαύρο χρήμα», με μεταφερόμενες ορδές μελαμψών «συνδημοτών εξ Ασπροπύργου», με ψέματα, εκβιασμούς, ταξίματα και απειλές, κατάφεραν να διαιρέσουν την πλειοψηφία της τοπικής μας κοινωνίας και να πετύχουν το στόχο τους. Να μην υπάρξει συνέχεια αυτής της Δημοτικής Αρχής και εμού προσωπικά. Τα αριθμητικά αποτελέσματα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Δεν κατάφεραν να μας συντρίψουν, όπως στοιχημάτιζαν. Είμαστε ΕΔΩ και θα πορευθούμε αδέσμευτοι και ακηδεμόνευτοι, με «ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ», όπως τρία χρόνια λειτουργήσαμε στη διοίκηση του δήμου. Ως τρίτη σε δύναμη παράταξη του δήμου, θα περιφρουρήσουμε το δημόσιο συμφέρον και δεν θα επιτρέψουμε να ακυρωθεί η πορεία αλλαγής που ξεκίνησε στο δήμο μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button