ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Π. Καψάλης: «Ο δήμος Αγρινίου θέλει να αγοράσει ξανά ηλεκτρικά ποδήλατα»

Με το ποσό των 430 χιλιάδων ευρώ

Σε μία καταγγελία προχωρά ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Σταρακά, Παναγιώτης Καψάλης, για τα ηλεκτρικά ποδήλατα.

Όπως αναφέρει ο δήμος Αγρινίου θέλει να αγοράσει ξανά ηλεκτρικά ποδήλατα ξοδεύοντας το ποσό των 430 χιλιάδων ευρώ.


«Έχοντας πλήρη εικόνα των υπαρχόντων ηλεκτρικών ποδηλάτων που εδώ και ένα χρόνο δεν λειτουργούν και παραμένουν κλειστοί οι σταθμοί δίχως να μπορεί να γίνει χρήση των ηλεκτρικών ποδηλάτων από τους πολίτες έρχεται η πρόθεση της δημοτικής αρχής να αγοράσει κι αλλά ηλεκτρικά ποδήλατα», σημειώνει ο κ. Καψάλης.

Η ανακοίνωση του Παναγιώτη Καψάλη:

Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.

Συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής 25-11-2022 και θέμα προς συζήτηση ήταν έγκριση μελετης για την μικροκινητικότητα!!!!!!!!!! στο Αγρινιο.

Πίσω από αυτή την όμορφη λέξη κρύβονταν η εξήγηση του παραλόγου του θέματος που έρχονταν προς συζήτηση στην συνεδρίαση.

Η έννοια της μικροκινητικότητας ήταν η χρηματοδότηση του Δήμου ΑΓΡΙΝΙΟΥ για να αγοράσει ΠΑΛΙ ηλεκτρικά ποδήλατα με το ποσό τον 430.000 €.

Έχοντας πλήρη εικόνα των υπαρχόντων ηλεκτρικών ποδηλάτων που εδώ και ένα χρόνο δεν λειτουργούν και παραμένουν κλειστοί οι σταθμοί δίχως να μπορεί να γίνει χρήση των ηλεκτρικών ποδηλάτων από τους πολίτες έρχεται η πρόθεση της δημοτικής αρχής να αγοράσει κι αλλά ηλεκτρικά ποδήλατα.

Εάν αυτό δεν αποτελεί ανέκδοτο τότε κάτι άλλο συμβαίνει στην δημοτική αρχή.

Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.

Η δημοτική αρχή εκ του αποτελέσματος δείχνει αδυναμία διαφύλαξης της δημόσιας περιουσία της.

Ανήμπορη να βρει τους υπεύθυνους των βανδαλισμών παρόλα τις μεγαλοπρεπής της δηλώσεις πως θα βρεθούν οι υπεύθυνοι και θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη με αποτέλεσμα να γίνεται η ίδια το κακό παράδειγμα της ατιμωρησίας ώστε η παραβατικότητα να ζει και να βασιλεύει.

Επιπλέον είναι αυτή που δεν αντιλαμβάνεται πως βάζει το καρό μπροστά από το άλογο διότι γνωρίζοντας πως δεν έχει δημιουργήσει τις συνθήκες εντός του ιστού της πόλης ώστε να λειτουργήσουν αυτές οι δράσεις επιμένει το αντίθετο έχοντας τρανό παράδειγμα την προηγούμενη προμήθεια ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Και σε ολα αυτό τον παραλογισμό και την αδυναμία της δημοτικής αρχής έρχεται να δέσει το γλυκό με το να ζητά να προμηθευτεί κι αλλά ηλεκτρικά ποδήλατα να τα κάνει τι; Είχαμε 82 ποδήλατα.

Βλέπετε να κυκλοφορεί κανένα; Ποιος φταίει; Τι θα αλλάξει τώρα και θα λειτουργήσουν τα νέα τον 430.000 €; Εάν πρέπει να γίνει η προμήθεια για άλλους σκοπούς και όχι για την σκοπιμότητα της δράσης τότε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά… Συνεχίστε στην ίδια παράλογη λογική σας… Δεν θέλω να αναλύσω άλλο μπορείτε να τα σκεφτείτε μόνοι σας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος
ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Παράταξη «ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ»

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Τα λέγαμε τα γράφαμε όλοι μας το ποια θα είναι η τύχει των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ο Θεός να τα έκανε ηλεκτρικά ποιότητας. Έχουμε ηλεκτρικά ποδήλατα και δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που έχει ο δήμος .Μηδέν ποιοτικά .Αλλά πως θα δικαιολογήσουμε τα χρήματα; Φτιάξαμε ολόκληρα υπόστεγα σε κοινόχρηστους χώρους με κάμερες και ηλιακά πάνελ και το αποτέλεσμα είναι να τα έχουμε κλειστά. Υπήρχε ποτέ περίπτωση να περπατήσει αυτό το έργο όταν κάποιοι τα είχαν βάλει στο μάτι; Και ξέρετε ποιοι τα κάνουν όλα αυτά. Αυτοί που εισπράττουν όλα τα επιδόματα και μένουν στο απυρόβλητο απ όλους γιατί είναι πολλοί οι ψήφοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button