ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Π. Καψάλης: «Αστοχία στην αποκατάσταση του οδοστρώματος επί της Κολοκοτρώνη» (φωτο)

Τι αναφέρει για το δρόμο έμπροσθεν του παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου ο δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης

Για αστοχία σε αποκατάσταση βλάβης εντός της πόλης του Αγρινίου κάνει λόγο σε ανάρτηση του ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου, Παναγιώτης Καψάλης.

Αναφέρεται σε βλάβη που έχει αποκατασταθεί πριν από περίπου τρεις εβδομάδες επί της οδού Κολοκοτρώνη έμπροσθεν του παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου, πλην όμως δεν έχει διορθωθεί η αποκατάσταση του οδοστρώματος.

«Παρόλα την συνεχή μου ενόχληση και τις επισημάνσεις μου προς τους υπευθύνους για αντίστοιχες περιπτώσεις που είναι παρά πολλές , η αδιαφορία και η απαξίωση τους είναι εμφανής και γίνεται επικίνδυνη» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αναφέρει στην ανάρτηση του:

«Αποκατάσταση βλάβης εντός της πόλης του ΑΓΡΙΝΙΟΥ επι της οδού Κολοκοτρώνη έμπροσθεν παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου. Μια βλάβη που έχει αποκατασταθεί εδώ και είκοσι ημέρες περίπου και ανέμενα τόσες ημέρες για να δω εάν θα ενδιαφερθεί κανείς για να διορθώσει την πλημμελή αποκατάσταση του οδοστρώματος και να μεριμνούσε στην ορθή επαναφορά του.

Κανείς όμως δεν ασχολήθηκε από τους υπεύθυνους και όπως γίνεται πάντα πια δημιουργήθηκε αλλά ένα επικίνδυνο σημείο μέσα στην πόλη, το οποίο λόγο του σημείου που βρίσκεται υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθεί σοβαρότατο ατύχημα.

Παρόλα την συνεχή μου ενόχληση και τις επισημάνσεις μου προς τους υπευθύνους για αντίστοιχες περιπτώσεις που είναι παρά πολλές , η αδιαφορία και η απαξίωση τους ειναι εμφανής και γίνεται επικίνδυνη.

ΥΓ: Η ευθύνη βαρύνει τους διοικούντες και όχι τους εκτελούντες όπως θέλετε να διασπείρετε ότι λέω. Είναι καιρός να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να βγάλετε από τον αυτόματο πιλότο την διοίκηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button