ΆποψηΡοή Ειδήσεων

«Ουραγός και απρόθυμος ο Δήμος Μεσολογγίου στην υλοποίηση ανθρωπιστικής δράσης για τον Ουκρανικό λαό»

«Οι λέξεις «ανθρωπισμός» και «αλληλεγγύη» δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου;», ρωτά ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης με την παράταξη «Συμμαχία για το Μέλλον» Πάνος Παπαδόπουλος.

Αφορμή η «απροθυμία» όπως επισημαίνει της δημοτικής αρχής του Μεσολογγίου να υλοποιήσει ανθρωπιστική δράση για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.


Γράφει συγκεκριμένα:

«Ο πόλεμος και η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, καλά κρατεί. Με απροσδιόριστες κοινωνικές, οικονομικές και ανθρωπιστικές συνέπειες. Ένα κύμα αλληλεγγύης καθημερινά απλώνεται σε όλη τη χώρα, την Ευρώπη και τον κόσμο. Ως τοπική αυτοδιοίκηση, πρέπει και εμείς να πράξουμε το αυτονόητο: Αποστολή με κάθε πρόσφορο τρόπο και μέσο ανθρωπιστικής βοήθειας στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας και ανάληψη σχετικής πρωτοβουλίας.

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου – μέχρι αυτή τη στιγμή – για μια ακόμη φορά και ουραγός είναι και απρόθυμος στην υλοποίηση τέτοιας δράσης, γιατί λέει, άλλοι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πόλης ενεργοποιήθηκαν! Μα πώς είναι δυνατόν να γίνεται επίκληση σε τέτοιες αστείες δικαιολογίες; Πώς είναι δυνατόν να “φορτώνουν” αλλού τη στοιχειώδη ευαισθησία που πρέπει να διαθέτουν; Ο πόλεμος κ.κ. της Δημοτικής Αρχής είναι παρόν και θα συνεχίσει να είναι.

Αν οι λέξεις ανθρωπισμός και αλληλεγγύη δεν υπάρχουν στο δικό σας λεξιλόγιο, τότε τόσο το χειρότερο για εσάς, αλλά και για το Δήμο και την πόλη της ελευθερίας…».

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button