Ούι… Ένα μαγαζί που το λένε «Ούι!»!

Υπάρχει πλέον σε αυτό που λέμε αναψυχή κι εστίαση ΤΟ όνομα από μεζεδοπωλείο ή μάλλον «εδεσματοπωλείο», όπως λέει τον εαυτό του. Το… «Ούι!» λοιπόν είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που απορείς πως δεν το σκέφτηκε κανένας πριν. Και φυσικά πως ένα τέτοιο όνομα έμεινε χωρίς να έχει κατοχυρωθεί από κάποιον!

Κι όμως τόσα χρόνια στο Αγρίνιο δεν είχαμε μαγαζί που να το λένε «Ούι!». Το σήμα κατατεθέν μας δηλαδή μαζί με το «φούλη μ’», τα καπνά, τον Παναιτωλικό, το μεσημεριανό ούζο(ή τσίπουρο ή μπύρα…)και μερικά ακόμα. Ε, τώρα στη Μαρίνου Αντύπα 7 το έχουμε!


Για τους Αγρινιώτες και όσους έχουν ζήσει μαζί μας δεν χρειάζονται περισσότερα για το ηρωικό αυτό επιφώνημα. Για όσους είναι φοιτητές, τουρίστες(;) ή κάτι άλλο να πούμε ότι χρησιμοποιείται και για έκπληξη(π.χ. στην Αθήνα όταν βλέπεις Αγρινιώτη πριν τον μουντζώσεις φιλικά) και για απορία («Ούι! Τι είναι τούτος;») και για κάτι που θεωρείται βέβαιο( π.χ. «είσαι σίγουρος;»- «Ούι;», σαν να λέμε «πλάκα μου κάνεις;»).

Φυσικά δεν είναι μόνο το όνομα αλλά και η παρέα και η πείρα του Γιάννη, του Τάκη και της Μαρίνας. Αλλά αυτά θα τα δει ο καθένας στην πορεία. Να κι οι πρώτες εικόνες από το ξεκίνημα.

Ούι;!! Ρε πως και μας είχε διαφύγει;

 

 

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress