Ροή Ειδήσεων

Οξύνεται η κόντρα ενόψει επιμελητηριακών εκλογών: Αιχμηρή ανακοίνωση του συνδυασμού Τσιχριτζή

tsixritzis-ypopsifioi2Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ των δυο συνδυασμών ενόψει τον Επιμελητηριακών εκλογών στην Αιτωλ/νία  που πραγματοποιούνται σε λίγες μέρες.

Με αφορμή την Σαββατιάτικη ομιλία του κ. Σωτηρόπουλου στο Μεσολόγγι η παραταξη του κ. Τσιχριτζή κάνει λόγο για “παροξυστικό Δελτίο Τύπου”, όπου “αντιλαμβανόμενος ίσως τη μεγάλη ήττα του, ο ανθυποψήφιος Πρόεδρος κ. Σωτηρόπουλος εξαπέλυσε ψευδείς και ανακριβείς φωνασκίες σε βάρος της Διοίκησης, υπαλλήλων του Επιμελητηρίου και της Εκλογικής Επιτροπής.”

Η ανακοίνωση της “Ενωτικής “Επιμελητηριακής Δράσης” συνεχίζει:

“Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας λειτουργεί, διοικείται και δρα κάθε μέρα έστω και χωρίς την παρουσία του Οικονομικού Επόπτη κου Σωτηρόπουλου, ο οποίος τους τελευταίους μήνες απέχει συστηματικά από τις συνεδριάσεις της Διοικητικής Επιτροπής, που είναι το Όργανο της καθημερινής ορθής λειτουργίας του Φορέα, καίτοι ενημερώνεται κανονικά για τις συνεδριάσεις  με το συνηθισμένο όπως κάθε φορά τρόπο.

Αν οι προεκλογικές του συναντήσεις και τα τραπεζώματα δεν του αφήνουν χρόνο να είναι τυπικός προς τις υποχρεώσεις του για τη συμμετοχή του στα όργανα του Φορέα είναι δική του επιλογή να απαξιώνει τις διαδικασίες μέχρι την ανάληψη της νέας Διοίκησης μετά τις εκλογές της 10ης και 11ης Δεκεμβρίου 2017.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Η διαδικασία, προετοιμασία και ολοκλήρωση των επιμελητηριακών εκλογών είναι στην αρμοδιότητα της ουδέτερης και ανεξάρτητης Εκλογικής Επιτροπής που έχει αποκλειστική αρμοδιότητα γι’ αυτό το θέμα και που έχει ορισθεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και νόμους.

Αν είναι αυτός ο πρόχειρος χειρισμός εκ μέρους του το νέο μοντέλο διοίκησης και διαχείρισης της επιχειρηματικής υπόστασης και αξιοπρέπειας των υποψηφίων συναδέλφων από τον κ. Σωτηρόπουλο, βλέπουμε ήδη τα αποτελέσματά του.

Οι συνάδελφοι δεν επηρεάζονται από τεχνάσματα, υποσχέσεις, ψιθυρισμούς  και επικοινωνιακά τερτίπια που μάλιστα υποτιμούν την αξιοπρέπεια και τη νοημοσύνη τους τη στιγμή μάλιστα που η επιχειρηματικότητα έχει τεράστια προβλήματα και υποστεί καταστροφές από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Εξ άλλου, ο πρότερος επιμελητηριακός βίος του κου Σωτηρόπουλου είναι γνωστός σε όλους μας με απόλυτη συμφωνία στις μέχρι τώρα δράσεις μας, χωρίς καμία διαφωνία και χωρίς καμία πρόταση.

Θέλουμε Διοίκηση με πρόγραμμα, δράσεις και πλαίσιο διεκδικήσεων για τη στήριξη των επιχειρήσεων και την επίλυση των προβλημάτων τους.

Ο Συνδυασμός μας «ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ» το έχει αποδείξει αυτό μέχρι σήμερα και με τη στήριξη όλων των συναδέλφων στις επερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές, προχωράει ακόμη πιο δυναμικά στη συνέχιση της στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button