Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κορωνοϊός: Αναστέλλει τις υπηρεσίες ΟΣΔΕ ο Α.Σ. Καινουργίου-κανονικά όμως στην Ένωση Αγρινίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καινούργιου αντιλαμβανόμενο τη σοβαρότητα της κατάστασης που προέκυψε λόγω του κορωνοϊού και αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του απέναντι στο υπαλληλικό προσωπικό και τους πολίτες, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Υποδοχής Δηλώσεων μέχρι και 31 Μαρτίου του 2020.

Οι παραγωγοί μπορούν να επικοινωνούν για διευκρινίσεις στο τηλέφωνο 6983235914 ή στο e-mail του Συνεταιρισμού: a.s.kainourgiou@gmail.com

Αντίθετα, αρκετοί πολίτες, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνουν δηλώσεις ΟΣΔΕ και σήμερα παρά την έκτακτη κατάσταση, στο κτίριο της Ένωσης Αγρινίου. Πολλοί μάλιστα από αυτούς είναι προχωρημένης ηλικίας που είναι και ομάδες υψηλού κινδύνου, γεγονός που εύλογα προκαλεί απορίες για μη λήψη μέτρων προστασίας ή έστω κάποιων περιορισμών.

Όπως είναι γνωστό, η Ένωση Αγρινίου αν και έχει αποκλειστεί από την εκτέλεση του έργου του ΟΣΔΕ, με κάποιον τρόπο φέρεται να έχει διαθέσει γραφεία και προσωπικό στον συνεταιρισμό Νεάπολης, που είναι πιστοποιημένο ΚΥΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button