Ροή Ειδήσεων

Ορκωμοσία Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στη Ναύπακτο

koi-foitites-orkomosia1Στις 9 και 17 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκαν δύο τελετές ορκωμοσίας του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής που εδρεύει στη Ναύπακτο. Λόγω των ανακατατάξεων του Σχεδίου Αθηνά δεν είχαν γίνει τελετές τα τελευταία δύο χρόνια. Έτσι ήταν μεγάλο το πλήθος των νέων συναδέλφων που ορκίστηκαν, ενώ απονεμήθηκαν πάνω από 220 πτυχία.

koi-foitites-orkomosia2Οι τελετές έλαβαν χώρο στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα στη Ναύπακτο η οποία χορηγήθηκε ευγενώς από τον Δήμο Ναυπακτίας και το Ίδρυμα Παπαχαραλάμπους. Τις δύο εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμούς ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου Ιερόθεος, ο Πρωτοσύγκελος της οικείας Μητροπόλεως πατερ Καλλίνικος Γεωργάτος και ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Π. Λουκόπουλος. Παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας Θ. Κοτρωνιάς, ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Α. Φράγκος καθώς και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Θ. Δαβανέλλος.

koi-foitites-orkomosia3Από την πλευρά του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας παρέστησαν ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Β. Τριανταφύλλου, ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Ανάπτυξης κ. Σ. Συρμακέσης, ο πρόεδρος του οικείου Τμήματος Β. Ταμπακάς, οι μόνιμοι καθηγητές -μέλη ΕΠ του Τμήματος Γ. Κούγιας, Ν. Βώρος, Μ. Παρασκευάς, Π. Κίτσος, Π. Αλεφραγκής, Σ. Χριστοδούλου, πανεπιστημιακοί υπότροφοι καθώς και το Διοικητικό και Τεχνικό Προσωπικό του Τμήματος. Τελετάρχης ορίστηκε το μέλος ΕΠ-μόνιμος καθηγητής του Τμήματος Γ. Ασημακόπουλος, Ευχόμαστε στους νέους συναδέλφους μας καλή σταδιοδρομία, πάντα επιτυχίες ευχόμαστε και στον επαγγελματικό, κοινωνικό και οικογενειακό στίβο και να θυμούνται ότι το Τμήμα είναι δίπλα τους με όλες του τις δυνάμεις όποτε το ζητήσουν.

koi-foitites-orkomosia4

koi-foitites-orkomosia5 koi-foitites-orkomosia6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button