Δυτική Ελλάδα

Οριστικό το λουκέτο στο υποκατάστημα της ΕΤΕ στο Νιοχώρι-"σώθηκε" αυτό στον δήμο Αγράφων

epi-ethniki-trapezaΤέλος εποχής για την ΕΤΕ Νεοχωρίου στην Αιτωλ/νία
Λουκέτα σε πολλά υποκαταστήματα της Εθνικής σε όλη την χώρα, μπαίνουν απο σήμερα,στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης  της τράπεζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του “PO” οριστική είναι πλέον η συνέχιση της λειτουργίας του μοναδικού υποκαταστήματος της τράπεζας στον δήμο Αγράφων,αυτό του Ραπτοπούλου.

Χάρη στις άμεσες ενέργειες κατοίκων,δήμου ,Περιφέρειας ,συλλόγων και φορέων αποφεύχθηκε για δεύτερη φορά το κλείσιμο του τραπεζικού καταστήματος της Εθνικής που θα ήταν άλλο ένα καίριο πλήγμα για την περιοχή και θα συνέβαλε ακόμη πιο βαθιά στην απαξίωση και την ερημοποίηση των χωριών της Δυτικής Ευρυτανίας,του ορεινού Βάλτου,της Αργιθέας και όχι μόνο.
Την ίδια ώρα οριστικό λουκέτο μπαίνει στην  ΕΤΕ Νεοχωρίου στην Αιτωλ/νία,όπου σήμερα ανακοινώθηκε η μετακόμιση του υποκαταστήματος και η συγχώνευσή του με το Αιτωλικό .
“Χάρη στο γεγονός της ..διάσωσης του υποκαταστήματος φαίνεται ξεκάθαρα πως πρέπει να ενεργούν στο μέλλον όλοι οι φορείς,όταν με την άριστη και άμεση συνεργασία όλων,καταφέρνουν θετικά αποτελέσματα για τον τόπο και τους κατοίκους.”, γράφει τo τοπικό blog  prasiaonline.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close