ΜουσικήΡοή Ειδήσεων

Οριστική η ακύρωση της συναυλίας Αδαμαντίδη-Ζήνα στο Αγρίνιο, τι γίνεται με τα εισιτήρια

Η εταιρεία Music Group, ενημερώνει με δελτίο τύπου της, ότι η Συναυλία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο με την Πέγκυ Ζήνα και τον Θέμης Αδαμαντίδης ακυρώνεται για τεχνικούς λόγους όπως της ανάφερε ο διοργανωτής και παραγωγός της συναυλίας.

Η Διοργάνωση και παραγωγή της Συναυλίας ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην εταιρεία TARANTOYLA SECURITY SERVICES M.I.K.E.


Η MUSIC GROUP επισημαίνει στην ίδια ανακοίνωση ότι δεν είναι η διοργανώτρια εταιρεία της συγκεκριμένης εκδήλωσης όπως επιβεβαιώνεται και από την ιστοσελίδα www.ticketservices.gr που φαίνεται υπεύθυνη παραγωγής η εταιρεία που αναφέρθηκε πιο πάνω.

Η ανακοίνωση συνεχίζει:

«Η εταιρεία MUSIC GROUP δεν έχει καμία ευθύνη για την ΑΚΥΡΩΣΗ της εκδήλωσης γιατί όπως αναφέραμε η εταιρεία μας ήταν υπεύθυνη για το διαφημιστικό και επικοινωνιακό κομμάτι και όχι με το τεχνικό κομμάτι και ολόκληρη την διοργάνωση. Η ματαίωση της εκδήλωσης ήταν απόφαση του Διοργανωτή ο οποίος είχε κι ολόκληρη την διοργάνωση και την παραγωγή και δυστυχώς αναγκάστηκε να ακυρώσει την εκδήλωση λόγων τεχνικών προβλημάτων όπως μας έχει ενημερώσει .

Η εταιρεία μας με κάθε σεβασμό απέναντι σε όλους εσάς ο οφείλει να ενημερώσει για την κατάσταση και να ξεκαθαρίσει τη θέση της με κάθε διαφάνεια .

Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε ότι :

Όσοι από εσάς προμηθευτήκατε εισιτήρια μπορείτε να τα ακυρώσετε και να επιστραφεί η αξία τους πίσω από τα σημεία προπώλησης όπου τα προμηθευτήκατε.

Δεν υφίσταται καμία διατήρηση εισιτηρίων και ούτε πρόκειται να υπάρξει καμία μεταφορά της συναυλίας σε άλλη ημερομηνία. Αυτή είναι και η ενημέρωση που έχουμε από τον διοργανωτή και παραγωγό της εκδήλωσης».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button