Αθλητισμός

Οριστικά τέλος από το Μεσολόγγι ο Ξανθόπουλος

spo-xanthopoulos

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Ξανθόπουλο ανακοίνωσε η διοίκηση της ΑΕΜ  Μεσολογγίου.

Παράλληλα  ευχαριστούν τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας  για τα όσα προσέφερε και του εύχονται  προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Είναι η πρώτη φορά που για μια συνεργασία μου δεν θα υπάρξει ανακοίνωση της διοίκησης, αλλά θέλω να το κάνω εγώ προσωπικά. Και ό λόγος ειναι οτι αυτή τη φορά πρόκειται για εναν άνθρωπο, όπως ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Πάντα στη ζωή μου στηρίζω ανθρώπους τους οποίους πιστεύω, αλλα μετα τα συνεχή άτυχα αποτελέσματα και την παραίτησή του, κάναμε συζητηση με τον προπονητή και καταλήξαμε οτι το καλύτερο για την ΑΕΜ ειναι η λύση της συνεργασίας μας.

Θέλω να ευχαρίστησω τον Βασίλη Ξανθοπουλο για όλα όσα προσέφερε στην ΑΕΜ , η σκληρή και επαγγελματική δουλειά του οποίου ειναι παρακαταθήκη για το μέλλον αυτής της ομάδας. Για μένα θα ειναι απο τους ελάχιστους πραγματικούς φίλους που απέκτησα στο ποδοσφαιρο και του εύχομαι μέσα απο την καρδια μου προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Όσον αφορά στο μέλλον της ΑΕΜ, η απόκτηση νέου προπονητη καθώς και η ενίσχυση με έμψυχο δυναμικό θα γίνουν με γνώμονα την επίτευξη του στόχου της ομάδας μας”.

Ο πρόεδρος της Α.Ε.Μεσολογγίου
Βισβίκης Δημ. Διονύσιος»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button