ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Οριστικά εκτός Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ο δρόμος Ελληνικά – Φραγκουλαίικα

Από τις χαμηλότερες μοριοδοτήσεις έλαβε η πρόταση του δήμου Μεσολογγίου, λέει η αντιπολίτευση

Στις 27-9-2022 (ΑΔΑ: 64ΘΠ4653ΠΓ-ΠΚ5) δημοσιεύθηκε ο επικαιροποιημένος πίνακας αποτελεσμάτων της δράσης 4.3.4 «Βελτίωση πρόσβασης σε αγροτική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Π.Α.Α. 2014-2020.

Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, η πρόταση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου για την αγροτική οδοποιία Ελληνικά – Φραγκουλαίικα, απορρίφθηκε οριστικά.


Σχετικά με την εξέλιξη, σχετική δήλωση έκανε ο Πάνος Παπαδόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Συμμαχία για το Μέλλον» στον δήμο Μεσολογγίου:

«Είναι ενδεικτικό ότι παρά τα όσα ο κ. Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο υποστήριξε, ότι θα αποσταλούν στο αρμόδιο Υπουργείο τα απαιτούμενα βελτιωτικά δικαιολογητικά, προκειμένου το έργο να πάρει οριστική έγκριση, η βαθμολογία παρέμεινε η ίδια και συγκεκριμένα έλαβε μοριοδότηση 45, από τις χειρότερες όλων των προτάσεων που υποβλήθηκαν.

Για την ιστορία του πράγματος αναφέρουμε ότι υποβλήθηκαν 294 παραδεκτές και μη παραδεκτές αιτήσεις και ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, κατετάγη στην 255η θέση.
Τα συμπεράσματα δικά σας».

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pistiolas omilia 1000x563 (1) Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button