Οργισμένος πατέρας για την αντιμετώπιση του τραυματισμένου παιδιού του στο νοσοκομείο Αγρινίου: «Κλείστε το μεχρι νεωτέρας!»

Την περιπέτεια που βίωσε η οικογένειά του, μετά τον τραυματισμό του παιδιού του και συγκεκριμένα της εξάχρονης κόρης του μετέφερε στα κοινωνικά δίκτυα, πατέρας από το Αγρίνιο.

Τα παράπονά του είναι ιδιαίτερα έντονα ως προς την αντιμετώπιση του τραυματισμού του παιδιού του στο νοσοκομείο της πόλης, από τη γνωμάτευση μέχρι την μεταφορά του στην Πάτρα.


«Είμαι έξαλλος!», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του, ζητώντας να κλείσει «μέχρι νεωτέρας» το νοσοκομείο: «Διώχνετε τον κόσμο. Δεν αξίζει η κοινωνία του Αγρινίου και οποιοσδήποτε συμπολίτης μας τέτοια ταλαιπωρία», συμπληρώνει.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Προφορική Γνωμάτευση επειγόντων Νοσ. Αγρ. : Το παιδί είναι για συρραφή. Να πάτε στην Πάτρα. Μπορεί να σας κάνουν και μια «μέθη» επειδή το παιδί δεν συνεργάζεται και δεν σταματά η αιμορραγία. Το Καραμανδάνειο τελικώς σταμάτησε με έναν ειδικευομενο την αιμορραγία με μία γάζα και ένα υγρό και δεν έκανε καμία συρραφή. Αντιθέτως για την όποια τυχόν συρραφή στο συγκεκριμένο σημείο θα χρειάζονταν γενική αναισθησία!!! Ξυπνήσαμε σήμερα και η πληγή επουλώθηκε όπως το είχε προβλέψει ο γιατρός.

Παρακαλώ να κλείσει το Νοσοκομείο Αγρινίου χθες μέχρι νεωτερας!!! Αλλάξτε άμεσα την χρήση του ή φύγετε από μόνοι σας, όσοι δεν μπορείτε ή αποποιήστε τυχόν ευθυνών. Επαναλαμβάνω κλείστε το χθες εάν σέβεστε!!!!! Διώχνετε τον κόσμο. Δεν αξίζει η κοινωνία του Αγρινίου και οποιοσδήποτε συμπολίτης μας τέτοια ταλαιπωρία. Είμαι έξαλλος!!! Να παρέμβει κάποιος για την αλλαγή της κατάστασης».

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: καταγγελία νοσοκομείο Αγρινίου πατέρας