Οργισμένη η Ακρίτα για την επίθεση τρολ στην Καρυστιανού: “Eκανε μπότοξ…” – “O,τι πιο κατάπτυστο και πιο ελεεινό”

Στην επίθεση εναντίον της Μαρίας Καρυστιανού της προέδρου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, αναφέρεται η Έλενα Ακρίτα

Μία οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Έλενα Ακρίτα, αναφερόμενη στην επίθεση τρολ εναντίον της Μαρίας Καρυστιανού, της προέδρου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών.

Συγκεκριμένα στον λογαριασμό Lexotanil, αναφερόταν πως η Μαρία Καρυστιανού, η οποία έχασε την κόρη της στο φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, “έκανε μπότοξ και φίλερ και πήρε σβάρνα τα κανάλια”.


Η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτησή της υποστηρίζει πως πίσω από το συγκεκριμένο ακάουντ Lexotanil είναι η Έλια Ζερβού, με την οποία η ίδια έχει δικαστήριο σε λίγο καιρό.

Οπως γράφει η βουλευτής “πήρε μια φωτογραφία της κ. Μαρίας Καρυστιανού με την αδικοχαμένη κορούλα της στην τραγωδία των Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023: σε ευτυχισμένους καιρούς, ποζάρουν γελαστές κι ευτυχισμένες.

Έκοψε από τη φωτό το παιδί κι άφησε μόνο τη μάνα για να φαίνεται ότι φωτογραφήθηκε πρόσφατα, μετά το θάνατο του κοριτσιού της, γελαστή κι ότι έχει κάνει και μπότοξ.

Το ρυπαρογράφημά της είναι ό,τι πιο κατάπτυστο, ό,τι πιο ελεεινό μπορεί να διανοηθεί κανείς”.

Το μήνυμα της Ελενας Ακρίτα

“Στο τουίτερ το ακάουντ Lexotanil είναι η Έλια Ζερβού – δεν το κρύβει, η ίδια το ομολογεί σε περισσότερες από μια αναρτήσεις. Είναι η γυναίκα που με ψεύδη και χυδαιότητες έχει συκοφαντήσει εμένα και έχει στοχοποιήσει τον γιο μου και την οικογένεια μου: τής έχουμε κάνει μήνυση και αγωγές και θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

Η χθεσινή της αθλιότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Πήρε μια φωτογραφία της κ. Μαρίας Καρυστιανού με την αδικοχαμένη κορούλα της στην τραγωδία των Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023: σε ευτυχισμένους καιρούς, ποζάρουν γελαστές κι ευτυχισμένες.

Έκοψε από τη φωτό το παιδί κι άφησε μόνο τη μάνα για να φαίνεται ότι φωτογραφήθηκε πρόσφατα, μετά το θάνατο του κοριτσιού της, γελαστή κι ότι έχει κάνει και μπότοξ. Το ρυπαρογράφημα της είναι ό,τι πιο κατάπτυστο, ό,τι πιο ελεεινό μπορεί να διανοηθεί κανείς. Θαυμάστε την. Αυτή είναι η γυναίκα που χρόνια τώρα αγωνίζεται να με καταστρέψει. Εις μάτην.

Τη φωτογραφία μητέρας και κόρης την έχει δημοσιοποιήσει η οικογένεια του θύματος γι’ αυτό την αναρτώ.

Κλείνω τα σχόλια αγαπητοί φίλοι γιατί ;eχουμε πάλι δικαστήριο σε λίγο καιρό.”

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Έλενα Ακρίτα Μαρία Καρυστιανού μπότοξ