ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Οργανωμένοι Λαμίας: «Λευτεριά στον Παναιτωλικό, δεν επιτρέπεται να πέσει κατηγορία έτσι»

Δεν δείχνουν να συμφωνούν απόλυτα με την «επιστράτευση» Κούγια, ενώ υπογραμμίζουν ότι αν ο Παναιτωλικός είναι καθαρός δεν πρέπει να πέσει κατηγορία

Οι οργανωμένοι της Λαμίας εκφράζουν αντίθεση στις νομικές κινήσεις σε βάρος του Παναιτωλικού, υπογραμμίζοντας ότι «δεν επιτρέπεται να πέσει κατηγορία έτσι».


Μπορεί ο Αλέξης Κούγιας να ανέφερε ότι ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας του ζήτησε να «τρέξει» για την υπόθεση του Παναιτωλικού. Η ομάδα του, εξάλλου, έχει συμφέρον από πιθανό υποβιβασμό του Τίτορμου. Ωστόσο δεν ενστερνίζονται και οι φίλαθλοι της ομάδας της Φθιώτιδας την ίδια λογική.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Λαμίας, «Φαντομάδες» εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία καταφέρονται έναντι του Αλέξη Κούγια. Δηλώνουν ότι δεν είναι οι ίδιοι «δικαστές και φαρισαίοι». Υπογραμμίζουν μάλιστα ότι επιθυμούν «Λευτεριά για την ομάδα του Αγρινίου σε περίπτωση που είναι καθαρή», το αυτονόητο, δηλαδή. Παράλληλα, εκθειάζουν την οργάνωση, το ρόστερ και τον κόσμο της. «Δεν πρέπει να πέσουν κατηγορία με αυτόν τον τρόπο», τονίζεται.

Αναλυτικά τα σημεία της ανακοίνωσής τους:

Ο *******, ωχ συγγνώμη λατρεμένος, στη πόλη μας, κοντός, εμφανίστηκε τη προηγούμενη βδομάδα, λέγοντας ότι η ομάδα του Αγρινίου θα δικαστεί τις επόμενες μέρες για την υπόθεση στοιχηματισμού. Αν η ομάδα του Παναιτωλικού κριθεί ως ενοχή, αυτόματα η ομάδα μας μένει και κατηγορία χωρίς την διαδικασία μπαράζ. Δε θα κάνουμε περεταίρω ανάλυση τώρα για το αν είναι σωστό η όχι… Εξάλλου δικαστές και φαρισαίοι δεν είμαστε…»

Και αν θέλετε την γνώμη μας; ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ! Πολύ καλά οργανωμένη ομάδα με φιλάθλους και ρόστερ που δεν της επιτρέπει να πέσει κατηγορία με αυτό το τρόπο.

titormosnet.gr

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button