Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Σε ορεινά χωριά του δήμου Αγρινίου η Χριστίνα Σταρακά: “Δεν σας αξίζει η αδιαφορία” (φωτο)

Συνέχισε τις περιοδείες της στα ορεινά χωριά του Δήμου Αγρινίου την Πέμπτη 16/5, η υποψήφια Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά μαζί με τους Υποψηφίους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς».

Επισκέφτηκε διαδοχικά τις κοινότητες Άγιος Βλάσσης, Χούνη, Σίδηρα, Ψηλόβραχος, Αγαλιανός, Πεντάκορφο, Αμπέλια, Κυπάρισσος, Ποταμούλα, Σαργιάδα και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους κατοίκους της περιοχής τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού της και να ακούσει από κοντά τα προβλήματα που τους απασχολούν.

«Για μας μετρούν, πάνω από όλα, οι άνθρωποι που κρατάνε ζωντανά τα χωριά μας.

Ο τόπος εδώ στα Παρακαμπύλια έχει μεγάλες δυνατότητες και δεν του αξίζει η αδιαφορία και η έλλειψη σχεδίου. Με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την εσωτερική οδοποιία και με τις ομορφιές και τις δυνατότητες της περιοχής μπορούμε να δώσουμε προοπτική και μέλλον στον τούτο τον γεμάτο μνήμες τόπο», τόνισε η Χριστίνα Σταρακά.

Το έντυπο υλικό, με τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» που διανεμήθηκε στους πολίτες, περιελάμβανε:

Τη βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας
Τη βελτίωση της αγροτική οδοποιίας σε όλες τις κοινότητες της Δ.Ε.
Την επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης
Την προώθηση ειδικού αγροτοτουριστικού προγράμματος για την Δημοτική Ενότητα Παρακαμπυλίων με έμφαση στη Λίμνη Κρεμαστών.
Την αξιοποίηση του παραδοσιακού οικισμού της ΔΕΗ στον οικισμό Ορφανό
Την οδική σύνδεση της δημοτικής ενότητας Παρακαμπυλίων με τη δημοτική ενότητα Παναιτωλικού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button