Οπαδοί του φυλακισμένου Κασιδιάρη στις συγκεντρώσεις για τα εμβόλια στο Αγρίνιο

Νέα ολιγομελής συγκέντρωση σήμερα στην πλατεία Δημοκρατίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα συγκέντρωση πολιτών ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων στο Αγρίνιο.

Για μία ακόμη φορά λιγοστός κόσμος βρέθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας από πολίτες που εκφράζουν τις αντιθέσεις τους για τα εμβόλια, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, τους περιορισμούς κ.α. Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν περί τα 40 άτομα που κρέμασαν και πανό που έγραφε: «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό».


Κατά την διάρκεια της ομιλίας δεν έλειψαν οι αναφορές εκτός από το θέμα των εμβολιασμών και σε θέματα της επικαιρότητας όπως οι πυρκαγιές, οι εξελίξεις στο Αφγανιστάν, οι Μασόνοι (!) κ.α. Εγινε αναφορά ακόμη την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κλπ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε αυτές τις συναθροίσεις όπως ενημερώνει το σχετικό σάιτ ellhnes.net βρίσκονται και οπαδοί του κόμματος του φυλακισμένου Ηλία Κασιδιάρη.

H σχετική ανάρτηση του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη μάλιστα, έγινε εδώ και μέρες και συνοδεύεται από σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης καταδικάστηκε για συμμετοχή και διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και βρίσκεται στις φυλακές, απ’όπου και ανακοίνωσε την ίδρυση κόμματος, ενώ κάνει συχνά παρεμβάσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι φωτογραφίες και το κείμενο, αναρτήθηκαν στο σάιτ ellhnes.com από τις προηγούμενες συγκεντρώσεις στην πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο (σ.σ. να σημειωθεί πως η επίμαχη ανάρτηση απο την ιστοσελίδα του κόμματος Κασιδιάρη, μετά απο μέρες, “κατέβηκε” το πρωί της Πέμπτης 19/8):

Εικόνα από την σημερινή συγκέντρωση:

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο Ηλίας Κασιδιάρης συγκεντρώσεις